שבוע תעשיות המזון והאירוח יתקיים בנובמבר בפעם ה-29

אסם, מחלבת טרה, קבוצת שטראוס, ויליפוד ורסטרטו בין החברות המובילות אשר הבטיחו את השתתפותן בתערוכת ישראפוד 2012. אירועים בולטים בתערוכה: אליפות ישראל בקינוחים של איגוד השפים ומחלבת טרה, "המנה הישראלית" – תחרות הגמר של איגוד השפים הישראלי. 22-20 בנובמבר, ביתן 1, גני התערוכה בתל-אביב

שבוע תעשיות המזון והאירוח, האירוע המקצועי שמפגיש את קהילת המזון, המשקה ותעשיית האירוח המקומית, יתקיים ב-22-20 בנובמבר בביתן 1 בגני התערוכה בתל-אביב זו הפעם ה-29 ברציפות.

האירוע מאגד את שתי התערוכות: ישראפוד, התערוכה המקצועית השנתית של ענף המזון והמשקאות, והוטקס – התערוכה המקצועית השנתית לציוד, שירותים וטכנולוגיות לתעשיית האירוח, ענף הקמעונאות והשוק המוסדי.

השילוב בין שתי התערוכות יוצר מעין מפגש פסגה שנתי בין יצרנים מהארץ ומחו"ל, יבואנים ומפיצים בתחום המזון, המשקה ותעשיית האירוח, לבין אנשי הענף ומקבלי החלטות בחברות ובארגונים המהווים קהל היעד בשוק המקצועי, המוסדי, הקמעונאי והסיטונאי: מנהלי בתי מלון, מנהלי מזון ומשקאות, מנהלי רשתות שיווק ומרכולים, מנהלי רכש בבתי חולים, בבתי אבות ובגופים גדולים במשק, שפים, בעלי מסעדות וברים, בעלי חברות הסעדה וגני אירועים, בעלי מעדניות וקונדיטוריות.

התערוכות מציעות פלטפורמה ליצירת קשרי מסחר, במה למפגשים מקצועיים, וגם הזדמנות לחשיפה למכלול המוצרים והשירותים, ובעיקר לחידושים העדכניים בענף.
נותנים לה חסות משרד התעשייה, המסחר והתעסוקה, איגוד תעשיות המזון בהתאחדות התעשיינים בישראל, ואיגוד לשכות המסחר.

השנה יהיו בתערוכות מאות מציגים מהארץ ומחו"ל. בין החברות האורחות מחו"ל נציגות מדרום אפריקה, הודו, ארגנטינה, רוסיה, פולין, תורכיה.

בין נושאי התצוגה בתערוכת ישראפוד: מאפים, קינוחים ולחמים, תבלינים, גלידות, בשר מובחר, דגים ונקניקים; מוצרי גורמה ובוטיק; תוצרת חקלאית ומיני גידולים מובחרים; מזון בריאות ומזון אורגני; יינות, משקאות אלכוהוליים, קפה ותה; אריזות מזון ונותני שירותים לענף.

בשלושת ימי התערוכות תערך סדרת כנסים, ובהם כנס טרה לקונדיטורים, כנס איגוד תעשיות המזון בהתאחדות התעשיינים בישראל, כנס איגוד המסעדות, הברים ובתי הקפה בישראל, סמינר איגוד מנהלי בתי המלון בישראל ע"ש ינוש דמון, כנס התאחדות בעלי אולמות וגני אירועים.

השנה יתקיים בפעם השנייה בתערוכת HOTEX כנס "אדריכלות עם טעם של עוד", שיעסוק בתחום המסעדנות, מלונאות, מזון, והקשר ביניהם.
כן יתקיימו גם שתי תחרויות בולטות: אליפות ישראל בקינוחים של איגוד השפים ומחלבת טרה, ו"המנה הישראלית" – תחרות הגמר של איגוד השפים הישראלי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר