שפים מרשתות בתי מלון בישראל ונציגי יוניליוור פודסלושיינס בסיור קולינרי משותף במוסקבה

מטרת הביקור הייתה החלפת ידע קולינרי והעשרת הניסיון של השפים. נבחרות השפים יצאו יחד לקניות בשווקים של העיר מוסקבה, נכנסו למטבח והחלו לבשל. השפים הציגו יכולות ושיטות עבודה, תוך שהם מלמדים את חבריהם את רזי המטבח המקומי

לאחרונה יצאה משלחת קולינרית הכוללת שפים מרשתות בתי מלון בישראל ונציגי יוניליוור פודסולושיינס ישראל, לחוויה קולינרית במוסקבה. מטרת הביקור הייתה החלפת ידע קולינרי והעשרת הניסיון של השפים.

 

 

נבחרות השפים יצאו יחד לקניות בשווקים של העיר מוסקבה, נכנסו למטבח והחלו לבשל. השפים הציגו יכולות ושיטות עבודה, תוך שהם מלמדים את חבריהם את רזי המטבח המקומי.
הביקור נחתם בארוחת ערב עם מתכונים ומנות נבחרות מהמטבח הישראלי , המטבח הרוסי, ומטבח מדינות חבר העמים לשעבר (כמו גרוזיני ובוכרי).

במשלחת השתתפו שף חיים דיין ממלון רויאל רימונים ים המלח, שף מאיר רוזנברג ממלון רימונים מינראל טבריה, שף גיא רודובסקי ממלון הרודס אילת מרשת מלונות פתאל, שף ירון גינדי ממלון רויאל ריזורט אילת מרשת מלונות פתאל, שף שחר ביטון ממלון רויאל ביץ' אילת מרשת מלונות ישרוטל, שף נאשף מוחמד ממלון ים סוף אילת מרשת מלונות ישרוטל, ושף אסף מושקובסקי ממלון קראון עזריאלי .

בארוחת הערב החגיגית נכחו שגרירת ישראל ברוסיה דורית גולנדר, הנספח הצבאי קובי חביב, ראשי הקהילה היהודית במוסקבה, מנכ"ל יוניליוור פודסלושיינס רוסיה ומדינות חבר העמים ניר אילני, ומנכ"ל יוניליוור פודסולושיינס ישראל דורון זילברשטיין .

בקרוב צפויה להגיע לישראל משלחת רוסית, ובפודסלושיינס ישראל מתכננים להם חוויה קולינרית הכוללת סיור בשווקים ובמטבחים מקצועיים טובים בארץ, במטרה להכיר להם את הקולינריה הישראלית.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר