"נווה התבלין" השלימה הרחבת המפעל והשקעה במערכי ייצור חדשים

כמו כן השקיעה החברה ברכישת מערך אריזה מתקדם של התבלינים, המאפשר להגדיל משמעותית את כושר הייצור של המפעל

חברת "נווה התבלין" מנתניה, המתמחה משנת 2000 בייצור ושיווק תבלינים ותערובות לתיבול, השלימה מהלך של הרחבת מפעל התבלינים ל-1100 מ"ר – כמעט כפול משטח המפעל הקודם.

כמו כן השקיעה החברה ברכישת מערך אריזה מתקדם של התבלינים, המאפשר להגדיל משמעותית את כושר הייצור של המפעל.
במקביל השלימה החברה מהלך מיתוג מחדש שכולל החלפת אריזות התבלינים, השקת ליין חדש של שקיות תבלינים, וכן לוגו חדש לחברה.

שלומי גניש, מנכ"ל "נווה התבלין", אומר כי המטרה להגדיל את היקף ותחומי הפעילות של החברה לקהלים נוספים, הן בשוק הקמעונאי והן בשוק המקצועי והמוסדי – מפעלי מזון, חברות קייטרינג, מסעדות, רשתות בתי קפה.
לדבריו, החברה מפתחת תערובות תבלינים מיוחדות לפי דרישה והתאמה לצרכי הלקוחות בשוק המקצועי. לאחרונה חתמה נווה התבלין על עסקאות אספקה של תבלינים ותערובות מיוחדות לתיבול עם יצרני סלטים ומפעלי בשר וחברות קייטרינג.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר