"תבואות" מפעיל מערכי ייצור ואריזה חדשים למזון אורגני

נמרוד פרנס, מנכ"ל "תבואות", אומר כי עיקר פעילות החברה כיום בתחום הדגנים והקטניות האורגניים, ובכוונתה להיכנס לתחומים חדשים בתחום האורגני, כגון מאפים ודגני בוקר

מפעל "תבואות", מקיבוץ מעלה החמישה, המייצר ומשווק מוצרי מזון אורגניים וטבעיים, השיק מערכי ייצור ואריזה מתקדמים במטרה להגדיל את כושר הייצור ולהיכנס לתחומי פעילות חדשים. במקביל נחנך מבנה חדש במפעל, לאחר שקרס בסופת השלג האחרונה. סך כל שטח מפעל "תבואות" הוא 1,100 מ"ר.
היקף השקעה כולל בהקמת המבנה החדש ורכישת מערכי הייצור – כ-850,000 ₪.

נמרוד פרנס, מנכ"ל "תבואות", אומר כי עיקר פעילות החברה כיום בתחום הדגנים והקטניות האורגניים, ובכוונתה להיכנס לתחומים חדשים בתחום האורגני, כגון מאפים ודגני בוקר.
לדבריו: "המודעות הגדלה לנושא המזון הבריא מביאה אנשים לחפש אוכל טבעי ואורגני, וקווי הייצור החדשים יאפשרו לנו להגדיל את מגוון המוצרים ולהפוך למובילים בארץ בשוק האורגני".

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר