דוד פופקו מיוניליוור ישראל זכה בפרס מצוינות טכנולוגית 2014

הפרס הוענק לפופקו כהוקרה על פועלו בתעשיית המזון בישראל לאורך השנים, וכמי שהוביל את פיתוח והשקת המוצר "קורנפלקס מלא" המכיל 70% קמח תירס מלא ועל כן עשיר בסיבים תזונתיים

דוד פופקו, מנהל פיתוח מוצרים של חטיבת המותגים המקומיים ביוניליוור ישראל, קיבל בכנס המזון פרס מצוינות טכנולוגית לשנת 2014 מטעם התאחדות התעשיינים בישראל ואיגוד תעשיית המזון.

 

הפרס הוענק לפופקו כהוקרה על פועלו בתעשיית המזון בישראל לאורך השנים, וכמי שהוביל את פיתוח והשקת המוצר "קורנפלקס מלא" המכיל 70% קמח תירס מלא ועל כן עשיר בסיבים תזונתיים. הקורנפלקס המלא, יוצר בטכנולוגיה אשר שומרת הן על מעטפת הסובין של גרעין התירס, והן על נבט הגרעין.

פופקו עובד ביוניליוור מזה 26 שנה. ומילא תפקידים שונים בישראל ובחו"ל. בשנת 2002 היה אחראי על פיתוח סדרת חטיפי הדגנים לילדים של תלמה הנמכרת עד היום, וזכתה להימנות על שבעת הפיתוחים הטובים ביותר של יוניליוור בעולם באותה שנה.
במסגרת עבודתו הוביל פופקו פרויקטים טכנולוגיים פורצי דרך, כולל כתיבת פטנטים, והיה שותף להשקות רבות שהביאו את הקטגוריות שהיו באחריותו להישגים רבים.

 

בתמונה: מיכל גולדמן סמנכ"ל השיווק של יוניליוור ישראל, ודוד פופקו מנהל פיתוח מוצרים של חטיבת המותגים המקומיים ביוניליוור ישראל. צילום: אור מני

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר