יוניליוור פודסלושיינס מביאה את טרנד הסטריט פוד לבתי המלון בישראל

החברה קיימה לאחרונה שני אירועים עבור שפים מובילים מבתי מלון ברחבי הארץ. אירוע אחד התקיים במלון הרודס ת"א מרשת פתאל, ואילו השני התקיים במלון דן אילת. השפים נהנו מארוחת ערב של דוכני רחוב בהשראת מדינות ברחבי העולם, והרצאה של ד"ר אייל דורון בנושא "חכמת רחוב"

יוניליוור פודסולושיינס, החטיבה המקצועית של יונילוור וספקית לשוק המקצועי, מביאת את טרנד ה"סטריט פוד" אל בתי המלון בישראל.

החברה קיימה לאחרונה שני אירועים עבור שפים מובילים מבתי מלון ברחבי הארץ. אירוע אחד התקיים במלון הרודס ת"א מרשת פתאל, ואילו השני התקיים במלון דן אילת.
השפים נהנו מארוחת ערב של דוכני רחוב בהשראת מדינות ברחבי העולם, והרצאה של ד"ר אייל דורון בנושא "חכמת רחוב".

ביוניליוור פודסולושיינס, אומרים כי טרנד אוכל הרחוב נהנה מפופולאריות בכל העולם. מאמצי הטרנד הם בעיקר המפעילים הקטנים, אך גם למפעילים הגדולים, כגון מסעדות ובתי מלון, יש מקום לאמץ את הטרנד וליישם אותו בדרכים מעניינות.

דורון זילברשטיין, מנכ"ל יוניליוור פודסולושיינס, אומר: "מטרתנו להעניק השראה לשפים של בתי המלון, ולעזור להם להגדיל את רמת שביעות הרצון של האורחים. באירועים הדגמנו כיצד ניתן לשלב את הטרנד הפופולארי של אוכל רחוב גם בהזדמנויות שונות בבתי המלון – בחדר האוכל, בכנסים, ואפילו בבר הבריכה. הצלחתנו תהיה ביישום רחב של הקונספט בקרב לקוחותינו".

 

 

בתמונה העליונה מימין לשמאל: דורון זילברשטיין מנכ"ל יוניליוור פודסלושיינס, אריק פורת שף מלון דן אכדיה, גולן ישראלי שף מלון הרודס ת"א מרשת פתאל
בתמונה התחתונה: מימין חיים שפיגל ראש אגף מזון ומשקאות ברשת דן, עם דורון זילברשטיין מנכ"ל יוניליוור פודסלושיינס

צילום קובי קואנקס

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר