שחר גרוסי מונה לשף ראשי של מלון העסקים רימונים טאואר ר"ג

שחר למד בין השנים 2008-2010 בבית הספר לאומנות הבישול קורדון בלו בסידני שבאוסטרליה, לקבלת דיפלומה של ניהול מטבח מקצועי, ובנוסף השתלם שם במשך חצי שנה לקבלת דיפלומה של מטבח לאירוח מקצועי

שחר גרוסי (בן 29 נשוי+1 מתל אביב), מונה לשף הראשי של מלון רימונים טאואר רמת גן.

שף שחר גרוסי

שחר למד בין השנים 2008-2010 בבית הספר לאומנות הבישול קורדון בלו בסידני שבאוסטרליה, לקבלת דיפלומה של ניהול מטבח מקצועי, ובנוסף השתלם שם במשך חצי שנה לקבלת דיפלומה של מטבח לאירוח מקצועי.

 

בתפקידו האחרון היה סגן השף במלון קרלטון תל אביב. בשנים 2009- 2010 עבד שחר בבית האופרה בסידני אוסטרליה כאחראי מטבח, וכן עבד כטבח בבר מסעדה בסידני אוסטרליה.
במאי 2010 זכה שחר גרוסי במקום ראשון בתחרות שפים צעירים של מסדר אבירי הגריל.

מלון רימונים טאואר רמת גן המחודש ממוקם במרכז העיר, במרחק קצר מבורסת היהלומים. המלון כולל 100 חדרים, מתוכם חדרי סטודיו לזוגות, חדרי משפחה וסוויטות מרווחות עם אפשרות השכרה לתקופות ארוכות. כל החדרים כוללים מטבחון מאובזר, שולחן עבודה, פינת ישיבה זוגית ואינטרנט לגלישה חופשית. עוד במלון, טרקלין עסקים, בריכת שחיה הממוקמת על גג המלון, חניה תת קרקעית לאורחי המלון, חדרי ישיבות ואולמות כנסים.

 

 

צילום אסף לוי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר