אחוה קיבלה תקן ISO 22000 לניהול בטיחות מזון

תקן ISO 22000 נחשב לקפדני ביותר בעולם כיום למפעלי מזון. מעט מפעלי מזון מוסמכים לקבלת תקן זה, המצריך תהליכי עבודה, פיקוח, ניקיון ותחזוקה גבוהים במיוחד

מערכת ניהול בטיחות המזון של "אחוה", יצרנית מוצרי חלווה, טחינה ודברי מאפה, קיבלה מהמכון לבקרה ואיכות את התקן הבינלאומי ISO 22000 עבור ייצור סירופים לשתייה ודברי מאפה.

 

תקן ISO 22000 נחשב לקפדני ביותר בעולם כיום למפעלי מזון. מעט מפעלי מזון מוסמכים לקבלת תקן זה, המצריך תהליכי עבודה, פיקוח, ניקיון ותחזוקה גבוהים במיוחד.

יובל מלאך, מנהל השיווק של "אחוה", אומר: "קבלת התקן וההכרה בנו בזכות התאמת מערכות ניהול איכות ובטיחות מזון, מוכיחה שהחברה נוקטת באמצעים הנדרשים כדי לממש את מחויבותה לאיכות ובטיחות מוצריה".

 

 

צילום תומר בורמד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר