יוניליוור פודסולושיינס מציגה רוטב סויה קנור בסגנון סיני שפותח בסיוע שפים

תהליך פיתוח הרוטב נעשה בעבודה משותפת עם עשרות שפים ומומחים בתחום המטבח האסייתי וממגוון סוגי העסקים: מסעדות, מלונות, יועצים קולינריים

יוניליוור פודסולושיינס, החטיבה המקצועית של יוניליוור ישראל, מציגה רוטב סויה בסגנון סיני מבית המותג "קנור", אשר תהליך הפיתוח שלו התבסס על הבנה עמוקה של צרכי השפים.

 

תהליך פיתוח הרוטב נעשה בעבודה משותפת עם עשרות שפים ומומחים בתחום המטבח האסייתי וממגוון סוגי העסקים: מסעדות, מלונות, יועצים קולינריים. התהליך נמשך מספר חודשים וכלל טעימות רבות, מחקרים והתייעצויות, על מנת להגיע לרוטב שהשפים באמת רוצים וצריכים במטבח המקצועי.
בעזרת השפים הצליחו ביוניליוור פודסולושיינס ליצור רוטב שענה על הפרמטרים החשובים ביותר מבחינת השפים: טעם מסורתי ומאוזן, צבע מדויק, ומרקם שעוטף היטב את המנה ואינו נשרף בזמן ההקפצה בווק.

יעל בן צבי, מנהלת השיווק של יוניליוור פודסולושיינס, אומרת: "אנחנו מאמינים בשיתוף הלקוחות בכל תהליך של חדשנות ופיתוח מוצרים, ומאמינים שרק כך ניתן באמת לענות על הצרכים בשוק. אנו רוצים להודות לשפים על השתתפותם בפיתוח הרוטב החדש ומאמינים כי השוק כולו ייהנה מהעבודה המשותפת שלנו".

 

יוניליוור פודסולושיינס ישראל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר