יעקב (יענקל'ה) שיין חוזר לאגאדיר לאחר שלוש שנים

שיין (57) נשוי +2, בעל מסעדת "שיין אנד שרפ" ייעץ לרשת אגאדיר עם הקמתה בבניית התפריט והוא מומחה בעל שם בקרב יועצי התפריטים בארץ. בין המקומות להם ייעץ בבניית התפריט "מיט בר" , "RIVER", "קפה נואר" "סבסטיאן"

יועץ התפריטים יעקב (יענקלה) שיין, מונה לשמש כאחראי על הייעוץ הקולינרי והתפריטים של רשת אגאדיר.

 

שיין (57) נשוי +2, בעל מסעדת "שיין אנד שרפ" ייעץ לרשת אגאדיר עם הקמתה בבניית התפריט והוא מומחה בעל שם בקרב יועצי התפריטים בארץ. בין המקומות להם ייעץ בבניית התפריט "מיט בר" , "RIVER", "קפה נואר" "סבסטיאן", וכן למסעדות באירופה.

 

כעת חוזר שיין לשמש כיועץ התפריט לצדו של אחראי תחום הבשר ברשת רפי אהרונוביץ, וברשת עובדים על ריענון התפריט והוספת מנות חדשות וקינוחים בעזרתו של שיין.

יענקל'ה שיין אומר: "אני שמח לחזור לרשת אגאדיר, לשמש כיועץ הקולינרי ולסייע בבניית התפריט למסעדות. אני מאמין שמסעדות צריכות להציע תפריט מגוון תוך שמירה מוקפדת על רמה טובה למשך זמן, ובקרוב תוכלו לחזות בשינויים מרעננים בתפריט".

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר