גיא פרץ מונה לשף הראשי של מתחם פברז'ה בנס ציונה

גיא פרץ, זוכה 13 מדליות בישול בינלאומיות, בעלים ושף של מסעדות מובילות בישראל ומחברם של ארבעה רבי מכר בתחום הבישול, יוביל קו קולינרי המשלב השפעות של מגמות בולטות בעולם הבישול העילי

השף גיא פרץ וקבוצת GF&B שבבעלותו, נבחרו להוביל את הפן הקולינרי של מתחם האירועים פברז'ה בנס ציונה, שייפתח באוגוסט 2015 .

 

גיא פרץ, זוכה 13 מדליות בישול בינלאומיות, בעלים ושף של מסעדות מובילות בישראל ומחברם של ארבעה רבי מכר בתחום הבישול, יוביל קו קולינרי המשלב השפעות של מגמות בולטות בעולם הבישול העילי.

מתחם פברז'ה הוא מתחם אירועים כנסים וקונגרסים חדש שישתרע על שטח של כ- 22 דונם, שהקמתו מתקדמת, ויתחיל לפעול באוגוסט 2015 לאחר שלוש שנים של עבודה מאומצת ובהשקעה של מיליוני שקלים.

מאחורי המיזם עומדת קבוצת מ.ר.ן השקעות, בבעלות איש העסקים רומן בבדג'נוב ושותפיו. לתכנון והעיצוב האדריכלי אחראי האדריכל איציק לוי, בעל ניסיון רב בתחום האירוח והאירועים. תכנון ועיצוב המקום מציג פרשנות מודרנית וחדשנית לקו האדריכלי של ארמונות ומלונות מפוארים בעולם. במתחם שני אולמות מיועדים לעד 2000 איש וגובהם 11 מטר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר