מפעל אוכל ביתי ניר עציון חנך קו ייצור חדש של טונה

"אוכל ביתי ניר עציון" הוא המפעל הראשון בארץ שהחל לייצר טונה בשקיות מיוחדות – המקנות לדג טעם טרי ומראה רענן

מפעל "אוכל ביתי ניר עציון", בבעלות מושב שיתופי ניר עציון המתמחה בייצור ושיווק אוכל מוכן לחברות, מפעלים ושוק מקצועי, נכנס לתחום פעילות חדש – ייצור טונה.
המפעל השלים פיתוח והקמה של קו ייצור חדשני של טונה, שפיתוחו נמשך למעלה משנה והמיועד לשוק המקצועי – מסעדות, רשתות בתי קפה, מפעלי כריכים, יצרני מזון.

משה ניזרי, מנכ"ל המפעל, אומר כי "אוכל ביתי ניר עציון" הוא הראשון בשוק יצרני הטונה בישראל שהחל לייצר פילה טונה איכותי בשיטה ייחודית – בשקית אלומיניום רב שכבתית במקום בקופסאות מתכת, עובדה שמקנה לטונה יתרונות באיכות ובטעם וגם בנוחות השימוש.

לצורך הקמת קו הייצור החדש השקיע המפעל במערכות ייצור חדשניות מאירופה, והסב אגף מיוחד לקו החדש. המפעל משתרע על שטח של כ-5,000 מ"ר. החברה מקפידה על תנאי ייצור קפדניים לכל אורך תהליך הייצור, החל מייצור פילה הטונה לפני הגעתו לארץ, כמו גם בתהליך הייצור בארץ וזאת תוך עמידה בתקנים המחמירים של רשויות המזון והבריאות (המפעל מאושר ל- ISO 9002, HACCP).
בעקבות הכניסה לתחום הפעילות החדש, צופה המפעל לגידול של 15% במחזור המכירות של המפעל ב- 2015.

הדג, בשמן קנולה, נטול טעמי לוואי של מתכת ובעל צבע ומראה טרי ורענן. תהליך ייצורו חוסך את הצורך בסינון לפני השימוש. מאחר ואין שימוש בקופסאות מתכת, יש גם חיסכון משמעותי באחסון ובנפח הזבל לאחר השימוש.

הטונה מוצעת בשקיות מיוחדות במשקל של 2 ק"ג ו- 1 ק"ג. כשרות מהדרין בד"צ בית יוסף.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר