מחלבת משק צוריאל מציעה לשוק המקצועי בולגרית 24% שומן

המוצר החדש פותח ע"י מחלקת הפיתוח ובליווי שף החברה המרכזית למכירות והפצה, ברק חי חורש, בתהליך פיתוח ארוך, אשר לדברי המחלבה שילב ידע בינלאומי ותובנות שפים מובילים ולקוחות מסקטורים שונים בשוק המקצועי

מחלבת משק צוריאל מוציאה עבור השוק המקצועי גבינה בולגרית 24% שומן, שלדברי החברה מאפשרת נוחות עבודה ומשמשת להכנת מגוון רחב של מנות בבתי עסק כגון פיצריות, בתי מאפה, מסעדות, בתי קפה, מלונות.

המוצר החדש פותח ע"י מחלקת הפיתוח ובליווי שף החברה המרכזית למכירות והפצה, ברק חי חורש, בתהליך פיתוח ארוך, אשר לדברי המחלבה שילב ידע בינלאומי ותובנות שפים מובילים ולקוחות מסקטורים שונים בשוק המקצועי.

לגבינה מרקם יציב, והיא ניתנת לחיתוך, התכה, גירוד ומילוי, מה שעושה אותה מתאימה למגוון רחב של שימושים: מילוי מאפים, תוספת לפיצות, כריכים וסלטים. הגבינה שומרת על אופייה, צבעה ותכונותיה לכל אורך השימוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר