אלי זיגדון מונה לשף הראשי של מתחם 'אריא' בשוהם

זיגדון, זוכה מדליות ארד וכסף בתחרויות בישול בינלאומיות, היה השף של מסעדת מלון Schlossfuschel – בעל 3 כוכבי מישלן, והוא בעל ניסיון עשיר בניהול וייעוץ קולינרי למסעדות ובתי מלון בישראל ובניו יורק

השף אלי זיגדון, בן 39, נשוי + 2, נבחר להוביל את הפן הקולינרי של מתחם אריא, שייפתח ביוני 2015 בשוהם.

זיגדון, זוכה מדליות ארד וכסף בתחרויות בישול בינלאומיות, היה השף של מסעדת מלון Schlossfuschel – בעל 3 כוכבי מישלן, והוא בעל ניסיון עשיר בניהול וייעוץ קולינרי למסעדות ובתי מלון בישראל ובניו יורק.

אלי זיגדון אומר: "המטרה שלי היא לקחת את הידע והמקצועיות שלי ולהציע רמה קולינרית גבוהה יותר מהסטנדרט, בשאיפה להציע מנות ברמת גורמה לאורחי המתחם, תוך שימוש בחומרי הגלם הטובים, המיוחדים והמפתיעים ביותר. המטבח ישלב סגנונות שונים של המטבח הישראלי: מנות אירופאית לצד מנות מרוקאיות אותנטיות, מנות בוכריות לצד מנות אמריקאיות קלאסיות וכדומה".

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר