תו תקן GMP של משרד הבריאות למפעל "תירפז" המייצר דגני בוקר ללא גלוטן

מפעל "תירפז" ממגדל העמק, המתמחה בדגני בוקר ללא גלוטן, ונרכש לפני כשנתיים ע"י חברת המזון "בטר אנד דיפרנט", קיבל את תו התקן לאיכות GMP ממשרד הבריאות. המפעל משתרע על 3 דונם, בהם 1600 מ"ר בנויי

מפעל "תירפז" ממגדל העמק, המתמחה בדגני בוקר ללא גלוטן, ונרכש לפניכשנתיים ע"י חברת המזון "בטר אנד דיפרנט", קיבל את תו התקן לאיכות GMP ממשרד הבריאות. המפעל משתרע על 3 דונם, בהם 1600 מ"ר בנויים.

Good Manufacturing Practice (תנאי ייצור נאותים) – GMP, הם חלק ממערכת איכות המבקרת את מערך הייצור והבדיקה של התעשייה הפרמצבטית, המזון והמכשור הרפואי. מדובר בקווים המנחים את שלבי הייצור והבדיקה המשפיעים על איכותו של המוצר הסופי. 

 

צביקה באש, מנכ"ל "בטר אנד דיפרנט", אומר: "בשנתיים האחרונות חודשו מערכיהייצור במפעל, וכן שונה תהליך הייצור מסולר לגז – מהלך שנועד לשמור על איכות הסביבה". 

המפעל מתמחה בעיקר בייצור קורנפלקס ופצפוצי אורז, המיוצרים מאורז ותירס ללא תוספות, בשיטות ייצור המאפשרות לשמור על הערכים התזונתיים של חומרי הגלם. לאחרונה השיקו במפעל מוצר חדש בשוק דגני הבוקר – קינופלקס, המיוצר מגרגירי קינואה, ומוצרי ציפוי למטוגנים, המיוצרים מ- 100% תירס.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר