חדש מאסם נסטלה פרופשיונל לשף המקצועי: הפסטות של Pasta ZARA

מדובר בפסטה איטלקית אמיתית, מוכרת היטב באיטליה ומבוססת על מסורת איטלקית רבת שנים

אסם נסטלה פרופשיונל, החטיבה המקצועית של קבוצת אסם, מציעה סדרת פסטות פרימיום לשף המקצועי, תחת מותג Pasta ZARA.
מדובר בפסטה איטלקית אמיתית, מוכרת היטב באיטליה ומבוססת על מסורת איטלקית רבת שנים.

אסם נסטלה פרופשיונל, מחדשת את המגוון המסורתי עם סדרת פסטות פרימיום בצורות חדשות, עבור השפים המקצועיים.
תהליך בחירת הצורות החדשות נעשה בליווי שפים מתחום המסעדנות ובתי המלון בארץ, כדי לייצר סדרה שמביאה חדשנות מאיטליה בעולם הפסטות, ובמקביל מותאמת לצורכי השף הישראלי ולקהל הסועדים הישראלי ולטעמו.

הסדרה כוללת החל מפסטות שמיועדות לרטבים בסיסים, עד לפסטות שמתאימות לתבשילים סמיכים ואף לאפייה. הצורות החדשות מבטאות אזורים שונים באיטליה ועשויות מ-100% קמח חיטת דורום מובחרת. הפסטות עשויות מרכיבים טבעיים, ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל.


בין מוצרי הסדרה ניתן למצוא את ה"סקונצ'ילי – Sconcigli – הנפוצה בחופי דרום איטליה, ואת ה"רפולי" או בשם הרחוב שלה – חונקי הכמרים – Strozzapret, הפופולארית בישראל בשנים האחרונות, ומתאימה לרטבים סמיכים וכבדים.
הסדרה מתייחסת גם לעולם הבריאות, וכך ניתן למצוא בין מוצריה פנה חיטה מלאה (Penne High in fiber), פסטה ספירלי טריקולור (Spirali tricolor), ומגוון צורות המאפשרות לשף לחדש ולרענן את תפריט הפסטות שלו.

מוצרי סדרת פסטה ZARA נמכרים במשקלים המותאמים לצרכי השף המקצועי. הסדרה מיועדת למסעדות, לבתי קפה, ולבתי מלון.

מידע על המגוון ועל השימושים השונים של כל צורה ניתן לקבל באמצעות קטלוג המוצרים של פסטה ZARA באתר

.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר