אליפות עוגות השמרים למקצוענים תתקיים בנובמבר

כ-25 אופים ישראלים יתמודדו במשך יומיים באליפות אפיית עוגות השמרים, במסגרת אירועי שבוע תעשיות המזון והאירוח ותערוכות ישראפוד ו- Bake & Cake בגני התערוכה בתל אביב, האירוע המקצועי המרכזי של תעשיות המזון והאירוח בישראל, בארגון ובייזום קבוצת שטיר בתאריכים 24-26 לנובמבר 2015

כ-25 אופים ישראלים יתמודדו במשך יומיים באליפות אפיית עוגות השמרים,במסגרת אירועי שבוע תעשיות המזון והאירוח ותערוכות ישראפוד ו- Bake & Cake בגני התערוכה בתל אביב, האירוע המקצועי המרכזי של תעשיות המזון והאירוח בישראל, בארגון ובייזום קבוצת שטיר בתאריכים 24-26 לנובמבר 2015.

התחרות תתקיים בשיתוף איגוד האופים והמגדנאים ואיגוד השפים הישראלי, ויתמודדו בה קונדיטורים בעלי שנתיים ניסיון לפחות, שיתחרו ביניהם על אפיית קרואסונים, בריוש, פאן שוקולד, עוגת קרנץ, ומאפה שמרים מלוח.

שני הזוכים בתחרות (המקום הראשון והשני) יצטרפו לנבחרת ישראל באפייה, המתמודדת באליפויות בישול ואפייה באירופה וכבר זכתה באליפויות ובפרסים רבים.

תחרות האפייה הגדולה מתקיימת זו הפעם השלישית במסגרת אירועי שבועתעשיות המזון. בפעם הראשונה התחרו האופים בהכנת קינוחים, ובפעם השנייה באפיית לחמים.

"בחרנו בבצק שמרים כי הוא לב-לבה של האפייה, ומהווה בסיס למגוון סוגי מאפה ולאינספור אפשרויות יצירה", אומר מנהל התחרות ונשיא האופים והמגדנאים, ג'קי חזן, "אליפויות כאלה תורמות לענף ומעודדות אופים להתמקצע, לחשוב באופן יצירתי ומחוץ לקופסה, ולהגיע לרמה הגבוהה ביותר".

שבוע תעשיות המזון, האירוח והקמעונאות ה- 32 בענף המזון, יתקיים ב-24 – 26 בנובמבר בגני התערוכה תל אביב.
השנה יתקיימו ארבע תערוכות מקצועיות במקביל:
ישראפוד – תערוכת המזון והמשקה הבינלאומית המקצועית והגדולה בישראל.
Bake & Cake – התערוכה המקצועית לציוד, חומרים ומוצרי אפייה לענף הקונדיטוריות.
הוטקס – התערוכה הבינלאומית לענפי האירוח, הקמעונאות והשוק המוסדי בישראל.
קיטקס – התערוכה הבינלאומית לטכנולוגיות, ציוד ושירותים למטבח המקצועי.

שבוע תעשיות המזון והאירוח מאורגן על ידי קבוצת שטיר.

העוגות: המטבח של איה, ליטקייק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר