נובמבר 15: שבוע המזון ותעשיות האירוח בישראל בגני התערוכה

שבוע המזון, תעשיות האירוח והקמעונאות, המאגד ארבע תערוכות מקצועיות: ישראפוד, הוטקס, קיטקס ו-BAKE & CAKE, יתקיים בימים ג' – ה' 24-26 בנובמבר 2015, בגני התערוכה בתל אביב

שבוע המזון, תעשיות האירוח והקמעונאות, המאגד ארבע תערוכות מקצועיות: ישראפוד, הוטקס, קיטקס ו-

BAKE & CAKE,

יתקיים בימים ג' – ה' 24-26 בנובמבר 2015, בגני התערוכה בתל אביב.

תערוכת ישראפוד, הנערכת זו השנה ה-32 ברציפות, נחשבת לתערוכת המזון והמשקה המקצועית הגדולה ביותר בישראל. במקביל תתקיים תערוכת הוטקס, בה יוצגו ציוד, שירותים וטכנולוגיות לתעשיית ה- HORECA (אירוח, ענף המלונאות, מסעדנות ובתי קפה), הקמעונאות והשוק המוסדי, תערוכת קיטקס – לטכנולוגיות, ציוד ושירותים למטבח המקצועי, ותערוכת BAKE & CAKE לענף הקונדיטוריה ובתי המאפה.

יחד מהווים התערוכות והכנסים שייערכו במסגרתן, מוקד מפגש עסקי ומקצועי של בכירי תעשיית המזון והאירוח בישראל, יצרנים ויבואנים ואנשי הענף המייצגים את השוק המקצועי והמוסדי, השוק המאורגן והשוק הפרטי.

בתערוכות, המאורגנות ע"י קבוצת שטיר, יוצגו מכלול המוצרים והשירותים בענף, וכן מגוון רחב של חידושים והתפתחויות בענף המזון, המשקאות, האירוח, ציוד למטבח המקצועי ותחום הקונדיטוריה, לרבות אליפות ישראל באפיית עוגות שמרים, הוועידה לענף המסעדנות, הוועידה לענף הקמעונאות, וכן הכנס השנתי לאדריכלים ומעצבי פנים בענף האירוח.

בתערוכות צפויים להשתתף מאות מציגים, בהם חברות ומותגים בינ"ל הכוללים יצרנים, יבואנים ומשווקים בתחום תעשיית המזון, המשקה והאירוח, נותני שירותים לתעשיית הציוד המקצועי למטבחים מישראל ומהעולם, מומחים בתחום.
עתידים לבקר קניינים, שפים, מנהלי מזון ומשקה, משווקים, בעלי ומנהלי חנויות ורשתות בתחום המזון והמשקאות, יצרנים, יבואנים, יצואנים וסיטונאים.

במסגרת שבוע המזון תתקיים אליפות ישראל באפיית עוגות שמרים 2015 – בשיתוף איגוד השפים הישראלי, כאשר כ-25 אופים ישראלים יתמודדו במשך יומיים (25-26 בנובמבר) באליפות אפיית עוגות השמרים. שני הזוכים בתחרות (המקום הראשון והשני) יצטרפו לנבחרת ישראל באפייה, המתמודדת באליפויות בישול ואפייה באירופה וכבר זכתה באליפויות ובפרסים רבים. מנהל התחרות הוא נשיא האופים והמגדנאים – ג'קי חזן.

שעות פתיחת התערוכה:ימים ג'-ד' – 12:00 – 20:00, יום ה' – 10:00-18:00
הזמנות לקהל מקצועי בלבד. לקהל הרחב – כניסה – 100 ₪.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר