23-26.11: 50 שנה לאיגוד השפים הישראלי

מעל 30 שפים מרחבי העולם וחשיפה ראשונה של שיטת דירוג חדשה לשפים, פרי פיתוחם של השפים ליאון מנחם ויוסי אלבז, באירוע חגיגות היובל לאיגוד ב- 25 בנובמבר 2015

איגוד השפים הישראלי מציין 50 שנים להווסדו בכנס חגיגי שיתקיים בנתניה בין 23 עד 26 לנובמבר 2015, בו יתארחו מעל 100 שפים, ביניהם 30 שפים מומחים מרחבי העולם.

המארגנים מספרים, כי לאחר תהליך פיתוח ממושך, תיחשף באירוע שיטת דירוג חדשה לשפים, שתתבסס על פרמטרים הקשורים לבריאות ותזונה נכונה.
דירוג השפים יתייחס לרמתם המקצועית, ויכלול מגוון תחומים ופרמטרים, ביניהם יצירתיות ומקוריות, איכות השף, והשתתפות בסדנאות מקצועיות.
לפי מפתח השיטה, השף ליאון מנחם, יוענקו לשפים סיכות "דרגה" שיעידו על עמידתם בקטגוריות השיפוט.

בין השפים מהעולם שיתארחו בכנס: בילי גאליגר מדרום אפריקה, אנטוניו בופה מאיטליה, אלכסנדרו דירנזון מברזיל, וכן שפים מצרפת, הודו ובריטניה, אשר במהלך הכנס יובילו וישתתפו בסדנאות וקורסים הקשורים לעולם הקולינריה והבישול.

הכנס מהווה פלטפורמה והזדמנות לפגוש שפים מובילים מרחבי העולם, החלפת ידע וקשירת קשרים עם בכירים בעולם הקולינרי.
"המטבח הישראלי נמצא בצומת הדרכים שבין הקולינריה האירופאית, המזרח תיכונית והצפון אפריקאית. הרגלי הבישול הללו מתמזגים כאן בתוך כור היתוך אחד ענק", אומר שף ליאון מנחם, נשיא האיגוד.

בערב הגאלה ביום רביעי 25.11, תתקיים ארוחה חגיגית וחלוקת תעודות ומדליות מאסטר-שף לשפים הישראלים והאורחים. בנוסף, יזכו השפים לקבל תעודת חבר ב"מאסטר שף ישראל" למשך השנה הקרובה. תואר זה מזכה אותם
בהשתתפות בכנסים והשתלמויות בתחומים קולינריים שונים המועברות על ידי מומחים מהארץ ומהעולם.

האירוע מאורגן על ידי האקדמיה "מאסטר שף ישראל", בראשה שף ליאון מנחם, נשיא האיגוד מאז 2012. הכנס זוכה לתמיכתו של שף יוסי אלבז, מומחה בתחום האסטרטגיה והעיצוב למסעדות בארץ ובאירופה.

לפרטים והרשמה: שף ליאון מנחם, 050-4242600
[email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר