יוצאת לדרך תחרות השף הצעיר של סן פלגרינו 2016

בין השפים הישראלים שזכו לשינוי קריירה ולהכרה עולמית בזכות "השף הצעיר של סן פלגרינו": שף אוראל קמחי (מסעדת פופינה), שף דיוויד פרנקל (מסעדת פרונטו), שף חביב משה (מסעדת על המים)

מותג המים האיטלקי סן פלגרינו, יוזם זו השנה ה-16 את תחרות "השף הצעיר", שמטרתה לקדם את הקולינריה העולמית דרך איתור כישרונות צעירים וחשיפתם לקהל הרחב.

בין השפים הישראלים שזכו לשינוי קריירה ולהכרה עולמית בזכות "השף הצעיר של סן פלגרינו": שף אוראל קמחי (מסעדת פופינה), שף דיוויד פרנקל (מסעדת פרונטו), שף חביב משה (מסעדת על המים), אחמד סלאמה (מסעדת לה רג'אנס).

התחרות מחלקת את העולם ל-20 אזורים, וייקחו בה חלק 100 שפים מובילים בעולם כחבר שופטים שיבחרו 20 שפים צעירים לאירוע הגמר הגדול שיתקיים באיטליה. 

תחרות חצי הגמר של אזור הים התיכון תערך השנה בישראל, ובמסגרתה המועמדים יבשלו ויציגו בפני השופטים את מנות הדגל שלהם. בתחרות ישפטו שלושה שפים, ביניהם מאיר אדוני, השף והבעלים של קבוצת כתית, המשמש גם כמנטור ב"משחקי השף". אדוני יהיה הנציג הישראלי בצוות שיפוט בינלאומי, וישמש גם כמנטור של הזוכה הישראלי אותו הוא ילווה לגמר הגדול באיטליה. השופטים הנוספים בחצי הגמר יהיו איידין דמיר הטורקי ואוליבייה קמפנה היווני.

ההכנות לתחרות בארץ כבר בעיצומן. הזמנות להגשת מועמדות הופצו למאות שפים וסו-שפים עד גיל 30 ברחבי הארץ. המתמודדים התבקשו להעביר לוועדת התחרות מתכון מקורי המציג את האמירה הייחודית שלהם.
תחילת הגשת מועמדויות ב- 1.1.2016 דרך האתר.  

באוקטובר 2016 ישתתפו כל השפים שזכו בתחרויות האזוריות באירוע הגמר הגדול אשר יתקיים באיטליה. במהלך האירוע, השפים יבשלו את המנה שלהם לפאנל השופטים המורכב מהשפים המובילים בעולם. פאנל השופטים יעניק לשף אחד את פרס "השף הצעיר של סן פלגרינו 2016".

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר