השף גיא מלכה מונה לשף רשת המסעדות בשרלה

השף גיא מלכה, שסיים עבודתו במסעדת "ווסט סייד" הכשרה במלון "רויאל ביץ'" בתל אביב, מונה לתפקיד השף הראשי של רשת "בשרלה" המתמחה בבשרים. במסגרת תפקידו, מלכה עתיד לפתח את התחום הקולינרי של הרשת, לשדרג את מגוון התפריטים ולהוסיף מנות חדשות.

השף גיא מלכה, שסיים עבודתו במסעדת "ווסט סייד" הכשרה במלון "רויאל ביץ'"בתל אביב, מונה לתפקיד השף הראשי של רשת "בשרלה" המתמחה בבשרים.
במסגרת תפקידו, מלכה עתיד לפתח את התחום הקולינרי של הרשת, לשדרג את מגוון התפריטים ולהוסיף מנות חדשות.

רשת בשרלה של המסעדנים שי אראל ואלירן אלקיים, הוקמה בשנת 2005 ומונה שלושה סניפים בצפון הארץ ואיטליז בוטיק.
הרשת, המתמחה בבשרים איכותיים, מחזיקה חווה משלה לגידול בקר ועגלים, והיא צפויה להתרחב ולהתפתח תחת ניצוחו של השף גיא מלכה.

לאראל ואלקיים גם מסעדה תאילנדית בחיפה- "ZOZAMAMA" ("צעירה לנצח" בשפת רחוב תאילנדית), המוגדרת כמסעדה התאילנדית היחידה בצפון הארץ, שנפתחה לפני מספר חודשים וזוכה להצלחה.
השף גיא מלכה (35) עבד במטבחים של "קפה נואר", "שגב", ולצדו של השף חיים כהן ב"יפו תל-אביב". בשנתיים וחצי האחרונות היה שף ראשי של מסעדת "ווסט סייד".

שי אראל אומר: "אני שמח לצרף את השף גיא מלכה למשפחת בשרלה המתפתחת. אני עוקב אחריו מספר שנים. הוא ללא ספק אחד השפים המוכשרים בארצנו. אדם צנוע מקצועי שאוהב לעבוד וליצור – ערכים התואמים את הרשת שלנו. אני סבור שגיא יוביל את הרשת למחוזות קולינריים חדשים, מרעננים ומפתיעים".

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר