אוכל ביתי ניר עציון מרחיבה את פעילותה בשוק המקצועי-קולינרי

הקימה מחלקה מיוחדת המתמחה בפתרונות מיוחדים למפעלי מזון, מסעדות, בתי מלון, רשתות מזון מהיר

חברת "אוכל ביתי ניר עציון", המתמחה בייצור ושיווק אוכל מוכן לשוק המוסדי והקמעונאי, מרחיבה את פעילותה גם בשוק המקצועי-קולינרי, בהשקעה מדווחת של כ-3 מיליון ₪.

החברה הקימה מחלקה מיוחדת המתמחה בפתרונות לשוק המקצועי – עבור בתי קפה, מסעדות, רשתות מזון מהיר, מפעלי מזון, מפעלי מוצרי מאפה, בתי מלון, חברות קייטרינג וגני אירועים.

משה ניזרי, מנכ"ל "אוכל ביתי ניר עציון", אומר כי החברה השקיעה לאחרונה ברכישת קווי ייצור רציפים ומשוכללים, המאפשרים איכויות קולינריות גבוהות, ומתן פתרונות מיוחדים באספקת מוצרי מזון לפי צרכי הלקוח.

לחברה גם מערך ייצור מיוחד לייצור סדרת מוצרי אנטי-פסטי באיכות גבוהה, תוך מתן דגש על שמירת הערכים התזונתיים והבריאותיים של המוצרים. ס
דרת האנטי-פסטי מתאימה לשימוש להכנת מגוון מנות, כגון תוספת לכריכים בשריים או חלביים, חומר גלם להכנת ממרחי ירקות במסעדה, חצילים קלויים – לגלילות חצילים, מוסקה ולירק ממולא, פלפל אדום למילוי עם גבינות או בשרים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר