חדש מאסם נסטלה פרופשיונל לשוק המקצועי: מאפינס ירקות ללא גלוטן בטעמי ברוקולי ובצל

המאפינס מכילים 40% ירקות, עשויים ללא חומרים משמרים, ומתאימים לבתי מלון, קפיטריות, בתי קפה, מסעדות, יצרני סנדוויצ'ם, קייטרינג תעופתי

אסם נסטלה פרופשיונל, הנותנת מענה למטבח המקצועי, מציגה מאפינס ירקות ללא גלוטן בשני טעמים: ברוקולי ובצל, המוצע כפתרון לתוסף בארוחה או לארוחה קלה, שהנו קל להכנה, ומספק מענה לאוכלוסיית חולי הצליאק, ולמי שנמנעים מאכילת גלוטן.

המאפינס מכילים 40% ירקות, עשויים ללא חומרים משמרים, ומתאימים לבתי מלון, קפיטריות, בתי קפה, מסעדות, יצרני סנדוויצ'ם, קייטרינג תעופתי.

המוצרים בכשרות בד"ץ בית יוסף, וכשר לפסח ללא חשש קטניות.

אסם נסטלה פרופשיונל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר