אבי ביטון הצטרף כשף ראשי לקייטרינג מזל טלה

אבי ביטון, עד לא מכבר שף ושותף במסעדת אדורה בתל אביב, הצטרף כשף ראשי לקייטרינג מזל טלה, הפועל מזה כ- 20 שנה בתחום הקייטרינג העילי הכשר, ונחשב כקייטרינג מועדף על רבים מאנשי הצמרת הכלכלית והחברתית

אבי ביטון, עד לא מכבר שף ושותף במסעדת אדורה בתל אביב, הצטרף כשף ראשי לקייטרינג מזל טלה, הפועל מזה כ- 20 שנה בתחום הקייטרינג העילי הכשר, ונחשב כקייטרינג מועדף על רבים מאנשי הצמרת הכלכלית והחברתית.

עמית קאופמן, מבעלי "מזל טלה", אומר: ״אבי ביטון הוא מהשפים המובילים בקולינריה הישראלית. הוא מייצג את הערכים שמובילים את מותג "מזל טלה" – מצוינות, מקוריות, חדשנות והקפדה על הפרטים הקטנים ביותר. אנו משוכנעים כי סגנון הבישול הייחודי שלו יתקבל בסקרנות ואהדה בקרב קהל הלקוחות הוותיק והנאמן שלנו. הבחירה בשף אבי ביטון היא חלק מהפילוסופיה המובילה אותנו: לחדש, להעז, לצמוח, ולהגיש ללקוחות שלנו את הבשורה הקולינרית הבאה בתחום".

שף אבי ביטון אומר: "אני שמח להצטרף למשפחת "מזל טלה", ובטוח כי יחד נוכל להציע לקהל הלקוחות את היחס האישי וחווית האירוח שאני יודע לתת, כפי שעשיתי שנים במסעדות שלי. ניתנה לי ההזדמנות להוביל את הקייטרינג הטוב בישראל, אשר אינו מתפשר על טעם, איכות וטריות, ומשתמש בחומרי הגלם הטובים ביותר".

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר