חילופי שפים במסעדות הרברט סמואל בתל אביב והרצליה

קבוצת Adi's lifestyle הודיעה על חילופי שפים במסעדות הרברט סמואל בתל אביב והרצליה, זאת עקב נסיעתו הצפויה של שף 'הרברט סמואל' תל אביב, אדיר כהן, לניו יורק. אדיר נבחר לתפקיד השף במיזם אוכל ים תיכוני של יזם פרטי, שצפוי להיפתח בניו יורק בקרוב

קבוצת Adi's lifestyle הודיעה על חילופי שפים במסעדות הרברט סמואל בתל אביב והרצליה, זאת עקב נסיעתו הצפויה של שף 'הרברט סמואל' תל אביב, אדיר כהן (בתמונה העליונה) לניו יורק. אדיר נבחר לתפקיד השף במיזם אוכל ים תיכוני של יזם פרטי, שצפוי להיפתח בניו יורק בקרוב.

קובי אוחיון – שף הרברט סמואל הרצליה, ימונה לתפקיד השף בתל אביב במקומו של אדיר כהן, בעוד מור כהן – סו-שף ומנהל המטבח בתל אביב, יתפוס את מקומו של קובי אוחיון כשף המסעדה בהרצליה.

בקבוצת Adi's lifestyle אומרים כי הקבוצה ועדי שטראוס בראשה, מברכים וגאים באדיר כהן, שגדל במטבחי הקבוצה והתפתח להיות אחד השפים הצעירים הבולטים בארץ. "אנו גאים להיות חממה לטבחים שיכולים לעבוד, ללמוד ולהתפתח עד לדרגת שף מסעדה", אומרים בקבוצה". מטבחי הרברט סמואל גידלו מספר מבכירי השפים בארץ, וממשיכים במסורת הזו. אנו מתרגשים מחילופי השפים, ומאחלים לקובי ומור הצלחה רבה בתפקידיהם החדשים".

קובי אוחיון (בתמונה האמצעית) החל את עבודתו בקבוצה כטבח בהרברט סמואל תל אביב ,ולאחר מכן מונה לתפקיד סו-שף תחת ניהולו של יונתן רושפלד.
הוא עזב את הרברט סמואל תל אביב לטובת פרויקט ההקמה של המסעדה הכשרה בהרצליה, ונשאר להוביל אותה בתפקיד השף. במהלך תפקידו הוא זכה לשבחים רבים. המסעדה תחת ניצוחו זכתה פעמיים ברציפות בפרס המסעדה הכשרה הטובה ביותר של מגזין הטיים אאוט, והיא נחשבת למסעדת השף הכשרה המובילה בארץ.

מור כהן (בתמונה התחתונה) רכש את השכלתו הקולינרית ב"קורדון בלו" בלונדון, ובהמשך עבד ב"ריץ קלאב" בלונדון. הוא הצטרף להרברט בהרברט סמואל תל אביב לפני שש שנים כטבח, והתקדם לתפקיד סו-שף ומנהל המטבח, אותו הוא ממלא כבר שלוש שנים בהצלחה רבה.

 

 

צילומים: לימור אלמוג, מיכל רביבו, אפיק גבאי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר