נבחר השף הצעיר האזורי של סן פלגרינו 2016 שישתתף בגמר הגדול באיטליה

במקום השלישי: עידן פרץ (ישראל), במקום השני:Stamatios Misomikes (יוןו) ובמקום הראשון: Nicolaos Billis (יוון)

מותג המים סן פלגרינו מקיים גם השנה את התחרות הבינלאומית, שנועדה לקדם את התרבות הקולינרית, ולתת במה לשפים צעירים שיזכו להכרה וחשיפה בינלאומית. 

מתוך מאות המתמודדים שהגישו מועמדות השנה, הגיעו לחצי הגמר האזורי, בו משתתפת גם ישראל, 10 מתמודדים, ומהם נבחר הזוכה האזורי אשר יטוס באוקטובר לאיטליה, להתמודד על התואר הגדול בגמר התחרות של השף הצעיר.

במקום השלישי זכה עידן פרץ (ישראל), במקום השני: Stamatios Misomikes (יוןו) ובמקום הראשון: Nicolaos Billis (יוון), שישתתף בגמר הגדול.

את המנות של השפים הצעירים טעמו שלושה שופטים: שף מאיר אדוני ("משחקי השף", מסעדת בלוסקיי, המזללה, כתית), שף איידין דמיר מטורקיה, ושף אוליבייה קמפנה מיוון.
אדוני יהיה המנטור של הזוכה בתחרות חצי הגמר, ובנוסף יהיה הנציג הישראלי בצוות שיפוט בינלאומי המורכב משפים מובילים ברחבי העולם.

בין השפים הישראלים שזכו לקידום קריירה בעקבות השתתפותם בשנים הקודמות בתחרות "השף הצעיר של סן פלגרינו": השף אוראל קמחי (מסעדת פופינה), השף דיוויד פרנקל (מסעדת פרונטו), השף חביב משה (מסעדת על המים).

תחרות השף הצעיר של סן פלגרינו משקפת את מחויבותה של סן פלגרינו לתמוך בכישרונות עולים בתחום הבישול, והינה מיזם המחלק את העולם ל-20 אזורים ולוקחים בו חלק כ-100 מהשפים המובילים בעולם שיהוו "חבר מושבעים" ויבחרו 20 שפים צעירים לאירוע הגמר הגדול אשר ייערך באיטליה.

 

 

בתמונה שף מאיר אדוני עם הזוכה במקום הראשון Nicolaos Billis מיוון

צילום שוקה כהן

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר