"כל בשר" בונה חדר הקפאה עם מערכת התייעלות אנרגטית מובנית

"כל בשר" מתמחה בשיווק ועיבוד בשר, מייבאת ומשווקת בשרים בפריסה ארצית, בעיקר מארצות מתמחות כגון ארגנטינה, לרשתות שיווק, מסעדות, אולמות אירועים, מוסדות חינוך

GVK פתרונות קירור הקימה עבור חברת "כל בשר" חדר הקפאה (1250 ממ"ק), עם מערכת מרכזית ושלושה מדחסים סמי-הרמטיים.
לדברי החברה, זה חדר ההקפאה הראשון בישראל הכולל מערכת התייעלות אנרגטית מובנית.

סלביק גרויסמן, מנכ"ל GVK, אומר: "התחייבנו לספק חדר קירור שיחסוך לפחות 30% מעלויות החשמל. ב"כל בשר" הוחלט להשקיע השקעה ראשונית גדולה יותר בבניית חדר קירור חדש עם התייעלות אנרגטית, שיספק מענה יעיל יותר להמשך הפעילות לטווח הארוך. בבניית החדר שילבנו לראשונה טכנולוגיות חיסכון שפיתחנו בניהול מבוקר אוטומטי. המעבים והמפזרים הנם על פי תכנון ייחודי, להשגת מקסימום חיסכון בחשמל. כל זה יוצר חיסכון דינמי שלא יושם עד כה בארץ".

"כל בשר" מתמחה בשיווק ועיבוד בשר, מייבאת ומשווקת בשרים בפריסה ארצית, בעיקר מארצות מתמחות כגון ארגנטינה, לרשתות שיווק, מסעדות, אולמות אירועים, מוסדות חינוך.

מנהלי החברה הם שלום ויניב תורג'מן, האומרים: "אופי הפעילות שלנו בתחום הבשר מחייב תנאים מבוקרים וטמפרטורה מותאמת לטריות המזון ואיכותו. על כן נדרשנו למהלך שישדרג את חדרי ההקפאה. החברה נושאת את "התו הירוק" בזכות שמירתה על סביבה ירוקה, והליך ההתייעלות האנרגטית הנו צעד נוסף שלנו בתחום זה".

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר