"אוכל ביתי ניר עציון" מרחיבה את המפעל ורוכשת מערכי ייצור חדשים

חברת "אוכל ביתי ניר עציון", יצרנית של מזון מוכן משנת 1972, בבעלות המושב השיתופי ניר עציון, מדווחת כי היא משקיעה כ- 10 מיליון ₪ בהרחבת המפעל ב- 1500 מ"ר נוספים, וברכישת מערכי ייצור חדשים. (שטח המפעל לפני ההרחבה הוא 5500 מ"ר).

חברת "אוכל ביתי ניר עציון", יצרנית של מזון מוכן משנת 1972, בבעלות המושב השיתופי ניר עציון, מדווחת כי היא משקיעה כ- 10 מיליון ₪ בהרחבת המפעל ב- 1500 מ"ר נוספים, וברכישת מערכי ייצור חדשים. (שטח המפעל לפני ההרחבה הוא 5500 מ"ר).

בחברה אומרים כי הרחבת המפעל נועדה להגדיל את כושר הייצור בו לאור הגידול בביקוש למוצרים השונים עבור התחום המקצועי – בתי קפה, מסעדות, והתחום הקמעונאי. האגף החדש במפעל יתמקד בייצור מזון מוכן פרווה, כגון רטבים, מרקים, ארוחות ארוזות בטכנולוגיה ייחודית ללא צורך בקירור, קו ייצור טונה בשקיות, וקווי ייצור ואריזה חדשים.

משה ניזרי, מנכ"ל "אוכל ביתי ניר עציון", אומר כי בשנים האחרונות פיתחה ניר עציון טכנולוגיות חדשות בתחום האוכל המוכן שהביאו לצמיחה ניכרת של החברה בתחום המקצועי, בכל הקשור לפיתוח ולאספקת מנות לפי דרישה למפעלי מזון, רשתות בתי קפה ומסעדות.

לאחרונה השלימה ניר עציון פיתוח טכנולוגי חדשני עבור חברת "סוגת", של קו ארוחות מבושלות, המיוצרות בטכנולוגיית אריזה מתקדמת המאפשרת חיי מדף ארוכים ושמירה על הטריות ללא צורך בקירור, וללא שימוש בחומרים משמרים.
לפני כ- 3 שנים פתחה ניר עציון אגף לייצור טונה, והחלה לייצר טונה בשקיות אלומיניום במקום בקופסאות מתכת.

"אוכל ביתי ניר עציון" מספקת למעלה מ- 17,000 ארוחות מוכנות מדי יום לגופים מובילים בשוק המוסדי, חברות הי-טק, מפעלי תעשייה, שירותי ביטחון.
בין לקוחותיה החברה בתחום ההסעדה ובתחום המקצועי: קבוצת ישקר, IBM, משטרת ישראל, כתר, על בד, ארומה ישראל, קפה גרג, לנדוור, דומינו'ס פיצה, סוגת קופיקס.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר