חברת רפאל'ס, המתמחה במוצרי מזון טבעיים, גרנולה ומוצרי דגנים, תפתח מוצרי מזון חדשים עם סטודנטיות וסטודנטים מהחוג למדעי המזון במכללה המכללה האקדמית תל-חי.
מדובר בפיתוח מוצרי מזון ייחודיים, בדגש על מזון על טהרת הרכיבים הטבעיים, ללא חומרים משמרים וללא גלוטן.
שת"פ זה בא בעקבות כנס המזון שנערך בתל-חי, בו הציגו סטודנטיות וסטודנטים את פרויקטי הגמר שלהם, מתוכם נבחרו הפיתוחים וההמצאות אשר יעברו לתוכנית פיתוח, ייצור ושיווק של המוצרים בארץ ובעולם.
בין המוצרים הנבחרים: מנה חמה מרכיבים טבעיים בלבד, סטייק צמחוני, חטיפי חלבון וגרנולה.
רפאל ממבר, מנהל המכירות והשיווק ברפאל'ס, אומר: "לאחר שנה מאתגרת הסתיים החלק האקדמי, ואנחנו חוברים לסטודנטים וממשיכים לתהליכי גמר, פיתוח ומיתוג של חלק מהמוצרים, כמוצרי מכירה על המדף. בעקבות שיתוף הפעולה המוצלח עם מכללת תל-חי, הנחשבת למרכז של מצוינות וחדשנות, נמשיך בשת"פ המוצלח גם בשנה הבאה עם סטודנטים נוספים, מה שלהערכתנו יניב תוצאות נפלאות ומוצרים פורצי דרך לשוק המזון".
בתמונה: רפאל ממבר (משמאל) וסטודנטיות מהפקולדה למדעי המזון בתל-חי בכנס המזון