סטודנטים מהמכללה האקדמית תל-חי ורפאל'ס יפתחו מוצרי מזון

בכנס המזון שנערך במכללה האקדמית תל-חי, הציגו סטודנטים מהחוג למדעי המזון את פרויקטי הגמר שלהם, בהם המצאות ורעיונות חדשים. רפאל'ס תמשיך עם הסטודנטים פיתוח מוצרים כמו מנה חמה, סטייק צמחוני וחטיפי חלבון וגרנולה

חברת רפאל'ס, המתמחה במוצרי מזון טבעיים, גרנולה ומוצרי דגנים, תפתח מוצרי מזון חדשים עם סטודנטיות וסטודנטים מהחוג למדעי המזון במכללה המכללה האקדמית תל-חי.

מדובר בפיתוח מוצרי מזון ייחודיים, בדגש על מזון על טהרת הרכיבים הטבעיים, ללא חומרים משמרים וללא גלוטן.

שת"פ זה בא בעקבות כנס המזון שנערך בתל-חי, בו הציגו סטודנטיות וסטודנטים את פרויקטי הגמר שלהם, מתוכם נבחרו הפיתוחים וההמצאות אשר יעברו לתוכנית פיתוח, ייצור ושיווק של המוצרים בארץ ובעולם.
בין המוצרים הנבחרים: מנה חמה מרכיבים טבעיים בלבד, סטייק צמחוני, חטיפי חלבון וגרנולה.

רפאל ממבר, מנהל המכירות והשיווק ברפאל'ס, אומר: "לאחר שנה מאתגרת הסתיים החלק האקדמי, ואנחנו חוברים לסטודנטים וממשיכים לתהליכי גמר, פיתוח ומיתוג של חלק מהמוצרים, כמוצרי מכירה על המדף. בעקבות שיתוף הפעולה המוצלח עם מכללת תל-חי, הנחשבת למרכז של מצוינות וחדשנות, נמשיך בשת"פ המוצלח גם בשנה הבאה עם סטודנטים נוספים, מה שלהערכתנו יניב תוצאות נפלאות ומוצרים פורצי דרך לשוק המזון".

 

 

בתמונה: רפאל ממבר (משמאל) וסטודנטיות מהפקולדה למדעי המזון בתל-חי בכנס המזון 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר