במטבח עם ערוץ האוכל

ערוץ האוכל מבית ענני תקשורת יוצא בספר מתכונים חדש הכולל עשרות מתכונים, טיפים וראיונות עם השפים המובילים בישראל. המתכונים בארבעה סגנונות מרכזיים: מטבח גורמה, מטבח עולמי, מטבח ביתי ואירוח

במטבח עם ערוץ האוכל
עורך: משה סגל (מנהל ערוץ האוכל)
עורך קולינרי: טל כהן
צילומים: רפי לוינסון
עיצוב גרפי: יואש ענבל
מוציא לאור: ערוץ האוכל מבית ענני תקשורת
המחיר: 80 ש"ח
מבצע: הספר נמכר ברשת שופרסל ב- 40 ש"ח במקום 80 ש"ח


אחרי שנה מוצלחת במיוחד של שידורי תוכניות אוכל מגוונות, יוצא ערוץ האוכל (בבעלות 'ענני תקשורת') המשודר הן ב-HOT (ערוץ 32) והן ב- yes (בערוץ 28) בספר ביכורים, המאגד את כל המתכונים, הטיפים והסודות המקצועיים שהופיעו בתוכניות המקור של הערוץ מאז חודש ינואר 2008.

בספר החדש ניתן למצוא מבחר גדול של מתכונים למנות ראשונות, עיקריות ואחרונות, המתחלקים לארבעה סגנונות מרכזיים: מטבח גורמה, מטבח עולמי, מטבח ביתי ואירוח.
את המתכונים ניסחו עורכי הערוץ בשפה בהירה וקולחת, ובתוכם שובצו טיפים קטנים מהמטבח המקצועי, הצעות לשדרוג, ומילון מונחים מיוחד למונחים המקצועיים.

עוד שולבו בספר גם מאמרים בנושאי אוכל, וראיונות אישיים עם השפים המובילים בישראל, המספרים על העדפותיהם המקצועיות במטבח המקצועי והביתי, הדרך שעשו עד להצלחה, אהבותיהם הגסטרונומיות, והמקומות בהם הם עובדים או מחזיקים כיום.

בין השפים הלוקחים חלק בספר: יניב כספי ממסעדת Deca, מאיר אדוני – "כתית", דוחול ספאדי – "דיאנה" בנצרת, גיא בן שמחון ממסעדת "לה גוטה", השפית איילת אור ממסעדת OM בהוד השרון, שאול בן אדרת ממסעדת "קימל", העיתונאית פסקל פרץ רובין, ואורן גירון – בעל בית הספר "עושים בישול".

בין המתכונים המובחרים: קוקי סן ז'ק על מצע קרוסטיאנט שומשום ופטריות כמהין, דג לוקוס בתפוזי דם, קציפת חצילים וגבינת עזים, סלט פירות ים, צלעות טלה על קוסקוס, צוואר טלה ממולא, קוד נורווגי, טונה ביין אדום, דג מרוקאי, קבבוני טלה על קינמון, פילה ברמונדי ביין, פירמידת קרוסטיאנט, טירמיסו קפה, מעמולים, קראמבל אגסים, קרפים עם שזיפים בדבש, מאפינס עם חמוצים, קרם קפירינייה, פינוקי שוקולד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר