לא רק סושי

איריס ז'ורלט אימצה את הגישה של התנסות ולמידה את האוכל, הבישול, הלבוש, ההתנהגות היומיומית העממית, צורת הבילוי והמסורת של היפנים

לא רק סושי
מאת איריס ז'ורלט
עיצוב גרפי אילן פארי
עורך צילומים נלי שפר
הוצאת נירפרינט
המחיר 98 ש"ח
את הספר ניתן לרכוש בשלב זה רק דרך האינטרנט

איריס ז'ורלט הינה ישראלית שהגיעה לטוקיו בשנת 2000 עם משפחתה וחיה בטוקיו במשך 9 שנים. איריס מתארת בספרה את חייה של אשה זרה ביפן, המנסה להבין את התרבות, אורח החיים וההווי של היפניים, מתוך מבט ומעורבות בחיי היום יום של האיש הממוצע.

איריס ז'ורלט אימצה את הגישה של התנסות ולמידה את האוכל, הבישול, הלבוש, ההתנהגות היומיומית העממית, צורת הבילוי והמסורת של היפנים.
הפתיחות וההתלהבות משיחות עם אנשים ויצירת קשרים הדוקים עם תושבים מקומיים, מאפשרים לעמוד מקרוב על האנושיות והרגישות הרבה המלווה את היפנים, – דרך הסיפורים, תיאורי הנופים והמתכונים האותנטיים היומיומיים.

בספר אוסף מגוון ועשיר של מתכונים מבושלים, צלויים ואפויים, – כולם ברורים וקלים להכנה מחומרים המצויים וזמינים בישראל.
זהו קובץ נבחר מתוך הכתבות שפורסמו על ידי איריס בטור שבועי שנקרא באופן לא מפתיע "לא רק סושי" והתפרסם במשך ארבע שנים ב- Ynet.

זהו ספר לאוהבי אוכל, אוהבי יפן ויפנים, ולאלה האוהבים את החיים בכלל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר