חגיגה של מאפים – פאיים, טארטים וקישים

מתכוני המאפים המתוקים ומלוחים בספר זה, מעוררים תיאבון והתלהבות להכין כמה שיותר מהם. המבחר עשיר וססגוני: מתאבנים, מנות ראשות, עיקריות, וכמובן קינוחים

חגיגה של מאפים
פאיים, טארטים וקישים
מאת ויולה גורן
עריכה קולינרית: רותי קינן
צילום: דניה ויינר 
הוצאת פן וידיעות ספרים
המחיר 118 ₪


מתכוני המאפים המתוקים ומלוחים בספר זה, מעוררים תיאבון והתלהבות להכין כמה שיותר מהם. המבחר עשיר וססגוני: מתאבנים, מנות ראשות, עיקריות, וכמובן קינוחים .

ויולה גורן היא קונדיטורית מוסמכת שהוכשרה בבתי ספר לבישול מובילים בעולם, והיא יודעת להפוך את תהליך ההכנה לקל מאוד. היא גם מציעה מגוון של מתכונים – מהקלאסיים ביותר כמו הטארט טאטן הצרפתי, עד פאי אספרסו וגבינת מסקרפונה .

כל המתכונים בספר זה מבוססים על שלושה מתכוני יסוד פשוטים להכנה, שמובאים בפירוט בתחילת הספר. ניתן להכין מתכונים אלה מראש ולשמור במקפיא עד לשימוש.
פרקי הספר ערוכים לפי הטעמים השונים: פירות ופירות יער, שוקולד ואגוזים, גבינה מתוקה ותפוחי עץ, גבינה מלוחה וירקות, בשר, עוף דגים, במגוון של מאפים לאירועים, לחגים, לאירוח או סתם לארוחה ביתית.

ויולה גורן המוכרת לקהל הישראלי מספרה הקודם קאפקייקס, היא בוגרת של The California Culinary Academy בסן פרנסיסקו, בית הספר לניפוח סוכר בשווייץ, ובית ספר לבישול באיטליה. היא השתלמה בעבודה ב-La Brea Bakery, המאפייה המפורסמת בלוס אנג'לס, במלון Beverly Wilshire בבוורלי הילס ובהילטון תל אביב. גורן הקימה מאפייה בסגנון צרפתי-אמריקאי ושיווקה למסעדות ובתי קפה ברחבי הארץ. לאחר מכן הקימה בתי קפה בתל אביב ובגבעתיים ולימדה בבית הספר הישראלי לבישול "אסטלה". לפני כשנה פתחה את Viola’s Cupcakes, בית קפה וחנות קאפקייקס ברחוב דיזנגוף בתל אביב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר