גבינה – עוגות וקינוחים

"גבינה – עוגות וקינוחים", ספרה החדש של אלינוער רבין בהוצאת "קוראים", כולל כ- 50 מתכונים להכנת עוגות וקינוחים מגבינה שנבחרו במיוחד על-ידי הטועמים. כל מתכון מלווה בתצלום מרהיב ובטיפ חיוני שיעזור תמיד להצליח

גבינה
עוגות וקינוחים
מאת: אלינוער רבין
צילום קדם צלמים
הוצאת "קוראים"
המחיר 84 ₪
להשיג ברשתות והחנויות הספרים

"גבינה – עוגות וקינוחים", ספרה החדש של אלינוער רבין בהוצאת "קוראים", כולל כ- 50 מתכונים להכנת עוגות וקינוחים מגבינה שנבחרו במיוחד על-ידי הטועמים. כל מתכון מלווה בתצלום מרהיב ובטיפ חיוני שיעזור תמיד להצליח.

חלק מהעוגות סמיכות, באחרות המרקם עשיר וקרמי, כמעט כמו קרם סמיך, וישנן עוגות קלות ואווריריות. לעוגות בכל אחד מהמרקמים יש "שבויים", אלו שלא יחליפו אותן באחרת. מכאן שאין עוגת גבינה אולטימטיבית אחת, גם אם ההבדל ברשימת החומרים קטן, הטעם והמרקם שונים. צריך לנסות ולבחור את המועדפות.

כמו מאפי שמרים, גם עוגות גבינה אפויות מפחידות חלק מהאופים וחבל. אחת הדרכים הקלות להתגבר היא להתחיל מעוגות לא אפויות, כמו עוגת הגבינה הנפוצה ביותר בארץ, בציפוי פירורים, שאפשר להכין מעוגיות חמאה באיכות טובה. לבסיס ישמשו בצקים שונים: פריך, שמרים, פילו, עוגיות מרוסקות במגוון טעמים, ואפילו אטריות קדאיף.

לעוגות גבינה מותר להיות לא מושלמות לאחר האפייה, ומתקנים אותן בעזרת הציפוי: מרנג אפוי, פירות טריים חתוכים או מרוסקים, טריים או משומרים, קצפת, שוקולד מומס או רוטב טופי.

בפרק הקינוחים בספר מככבים פירות, כמו תותים, אגסים, תאנים מיובשות וגם ערמונים, עם הרבה שמנת ויוגורט.

אלינוער רבין, כותבת ועורכת ספרי בישול, היתה במשך למעלה מ-15 שנה בעלת מדור קבוע במוסף סגנון של עיתון מעריב ועשתה חיל בתחום הקולינארי. בין הספרים ש"בושלו" על-ידה ניתן למנות את "מבשלים לשניים", "עוף", "רושפלד", "מטבח שף" ו- "40 עד 40".

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר