חדש במשלוחים: פיצות שף של Gusto

לדברי שף שי דובלרו, "החך הישראלי השתדרג, ופיצה זה כבר לא רק אוכל רחוב פשוט. חומרי הגלם מאפשרים להיות יצירתי ולייצר משהו חדש ומעניין בתחום זה, שהקהל טרם טעם"

Gusto מציעה לאוהבי האוכל וחובבי הפיצה אפשרות להזמין פיצת גורמה פרי יצירתו של שף שי דובלרו (לשעבר "מול ים"). את הפיצה ניתן יהיה להשיג באמצעות הזמנת משלוח בלבד, באיזור תל אביב (לב העיר, צפון ישן ואזור הבורסה ברמת גן), בשירות אישי של Gusto.

לדברי שף שי דובלרו, "החך הישראלי השתדרג, ופיצה זה כבר לא רק אוכל רחוב פשוט. חומרי הגלם מאפשרים להיות יצירתי ולייצר משהו חדש ומעניין בתחום זה, שהקהל טרם טעם".

שף שי דובלרו אופה את הפיצה בהתאם למסורת האיטלקית, מבצק על בסיס קמח דורום איכותי, המרודד לשכבת בצק עגולה ודקה. הפיצה נאפית בתנור מיוחד בחום גבוה מאוד לפרק זמן קצר, לשם קבלת בסיס דק ופריך. את הרוטב מכינים מעגבניות מאיטליה, תוך כדי שימוש בעשבי תיבול טריים וגבינות משובחות.

הפיצות מגיעות בקוטר של 32 ס"מ ו-40 ס"מ.
נאפוליטנה – רוטב עגבניות, מבחר גבינות ואורגנו טרי (44₪/66₪); אנטיפסטי- רוטב עגבניות, מבחר גבינות, קוביות בטטה, פלפלים קלויים, זוקיני, חצילים, ארטישוק ירושלמי ופרחי כרובית (54₪/74₪); פונגי – רוטב עגבניות, תערובת גבינות וגבינת פטה יוונית, פטריות פורטובלו שמפניון וירדן טריות, שום קונפי (56₪/72₪); ארטישוק-בוואריין בלו – רוטב עגבניות, תערובת גבינות ובוואריאן בלו, ארטישוק ירושלמי צלוי (62₪/82₪); חצילים – רוטב עגבניות, תערובת גבינות ופטה יוונית, חצילים קלויים וזיתי קלמנטה וטאסוס (54₪/74₪); טונה-אספרגוס – רוטב עגבניות, גבינות, נתחי טונה מעושנת קלות, אספרגוס ירוק טרי ואפונת גינה (68₪/86₪); אנשובי-אפונה – רוטב עגבניות, תערובת גבינות וקשקבל, אנשובי כבוש, אפונת גינה, בצל סגול, נענע ואורגנו טרי (58₪/78₪); סרדינים-חריפה – רוטב עגבניות, תערובת גבינות ופטה יוונית, סרדינים טריים מעושנים קלות, פלפל אדום חריף וטפנד (66₪/82₪); נאפוליטנה פריסטייל – רוטב עגבניות, גבינות אורגנו טרי ו-4 תוספות בבחירה אישית (44₪/66₪).


טלפון להזמנות: 03-6093515
א'-ה' 12:00-01:00
מוצ"ש- עד 01:00


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר