השף חיים סבג הולך על שני מותגי קייטרינג: מעשייה וקוטורה

השף סבג יוצר קולינריה ים-תיכונית ומושפע מהמטבחים האיטלקי, היווני, הספרדי והצרפתי, כאשר עבורו קייטרינג "מעשייה" הינו קודם כל מטבח שף יצירתי מתעדכן, אשר אמור לרגש את הסועדים

השף חיים סבג הקים את קייטרינג "מעשייה" לפני 8 שנים, לאחר לימודים בארץ ושיטוטיםשף חיים סבג, מעשייה וקוטורה בין מסעדות שונות בישראל ובעולם ("יועזר בר יין", יפו – טבח, Liberty Launch בסידני כסו-שף, Sugar Loof בסידני – שף, "בר-צלונה", תל-אביב – שף).
השף סבג יוצר קולינריה ים-תיכונית ומושפע מהמטבחים האיטלקי, היווני, הספרדי והצרפתי, כאשר עבורו קייטרינג "מעשייה" הינו קודם כל מטבח שף יצירתי מתעדכן, אשר אמור לרגש את הסועדים.

קייטרינג מעשייה
זהו קו הקייטרינג הכשר, אשר מוביל את עשייתו של השף חיים סבג.
"מעשייה" מקיימים אירועים פרטיים, אירועים עסקיים וחתונות בכל רחבי הארץ ובשנה האחרונה לקחו לידם גם את הניהול הקולינארי בשני מקומות בתל-אביב: גלריה מאירהוף והריברסייד.

יחד עם גלריה מאירהוף ברחוב דובנוב 8, עורך קייטרינג "מעשייה" באווירה של בית בלב העיר, חגיגות ואירועים פרטיים. בגלריה המעוצבת ובגינה המרהיבה שלצידה, מארח קייטרינג "מעשייה" אירועי מעדנייה ודליקטסים מגוונים, קוקטיילים עסקיים מוקפדים, בראנצ'ים של שבת בבוקר ואירועים מיוחדים, הנתפרים לבקשת הלקוחות.

יחד עם הריברסייד, מקום לאירועים פרטיים ועסקיים בשדרות רוקח 2, סמוך למרכז החתירה דניאל, שקייטרינג "מעשייה" הוא גם מבעליו, הם מפתיעים גם עם קונספטים כמו אירועים המשולבים בפעילויות על גדות הירקון ובנחל עצמו, או שייט בסירות דראגונים. האירועים מסתיימים בסעודה בריברסייד, אל מול נופיה של תל-אביב, על גדות הירקון, או בארוחת פיקניק משודרגת – סלסלות קש מלאות מאפים ריחניים, ממרחים איכותיים, סלטים ושאר מטעמים, מפות משובצות ושמשיות על מדשאות הפארק.

קייטרינג מעשייה מפיק אירועים בשריים, אשר כוללים מגוון גדול של מנות, כמו:
• פילה בקר צרוב עם מח עצם, אפונת שלג, ציר בשר ופירה תפוחי אדמה סגולים
• צלעות טלה בקראסט פיסטוקים על גזרים צבעוניים מזוגגים עם סלט עשבים וקדאיף בשמן זית
• ירקות קיץ צעירים ממולאים בבשר טלה ופריקי על קישרי של עדשים ירוקות, אורז בסמטי, בהרט ואטריות
• טנדורי צ'יקן על תבשיל של פול ירוק, ג'ינג'ר, צ'ילי ושרדונה
• סינייה של דגי בורי, חצילים ועגבניות גריל מוגשים עם פטיר דרוזי קלוי וטחינת הר ברכה

אירועים חלביים יכולים לכלול מנות כמו:
• קבב של דגי ים על כרובית אפוייה וציזיקי סלק
• לב ארטישוק ממולא בחלמון ביצה על קרם גבינת מנצ'גו
• פילה מוסר ים צלוי על ריזוטו של עלי מנגולד וקונפי פלפלים חריפים
• פוקאצ'ה עם תאנים טריות, קרעי מוצרלה באפלו, פיסטוקים ועלי זעתר
• ניוקי ריקוטה עם פטריות חורש, ציר יין אדום וקציפה של פיקורינו

קייטרינג "מעשייה" מתמחה ומבצע גם אירועים צמחוניים וטבעוניים, וכן אירועי שוק, אירועי מעדנייה, ואירועי ארוחת טעימות.

קייטרינג קוטורה
בנוסף מפעיל השף חיים סבג קייטרינג בוטיק קטן ואירוחי בשם "קוטורה" (בישול באיטלקית, ואם תרצו: הוט קוטור-תפירה עילית, בצרפתית), שמטרתו להפיק אותה נגיעת יד אישית, אבל בגרסה לא כשרה.
מדובר באירועי שוק, אירועי מעדנייה, מסיבות קוקטייל, או כל אירוע אחר של השף, כולל בסופי שבוע. התפריטים משלבים גבינות לצד בשרים, תפריט בשרי עם קינוחים חלביים, וגם שימוש בפירות ים.

לאתר קייטרינג מעשייה

צילום בועז לביא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר