למי שחוגג סילבסטר: הצעות בחוץ ובבית

זה אמנם לא חג שלנו, אבל יש המציינים את סוף השנה האזרחית היוצאת ותחילת החדשה ביציאה למסעדה או אירוח בבית. אנחנו נביא לכם מספר הצעות

בנא משקאות: שמפניה ב- 13,000 ₪ לסילבסטר
רשת בנא משקאות, מציעה שני בקבוקים בלבד, לדברי מנהליה – היחידים בכל הארץ, מהמהדורה המוגבלת של מואט אימפריאל, השמפניה האייקונית היוקרתית של בית מואט ושנדון, בבקבוק המכיל 15 ליטר.
השמפניה הזהובה מורכבת מיותר מ-100 יינות שונים, שכולם נבחרו במיוחד כדי ליצור את הטעם העשיר ביותר לחך, ומאופיינת בפירותיות זוהרת ובשלות אלגנטית.
מחיר כל בקבוק: 13,000 ₪.
להשיג ברשת בנא משקאות סניף ראשל"צ

 

 

וודקה אבסולוט מציגה את מהדורת סוף השנה: Absolut Originality
Absolut Originality הנה מהדורה מוגבלת של ארבעה מיליון בקבוקים בתפוצה עולמית, כאשר לכל בקבוק מוזרק צבע כחול אל תוך הזכוכית המותכת בתהליך ייצור הבקבוקים. כל הבקבוקים ממוספרים.
מאטיאס ווסטפאל, מנהל שיווק עולמי באבסולוט, אומר: "סדרת אבסולוט אוריג'ינליטי הינה בדמות והעיצוב הקלאסיים ביותר עד כה. ההשראה באה מאומנות העיצוב של זכוכית שוודית מסורתית. כאשר צפינו בצבע הכחול שוקע אל תוך הזכוכית הלוהטת בפעם הראשונה, לא ידענו מה תהיה התוצאה. להפתעתנו, הבקבוק הראשון שייצרנו נראה מדהים, ומה שהחל כניסיון משעשע הפך ל- 4 מיליון בקבוקים שכל אחד מהם הוא יצירת אומנות מיוחדת במינה.
בטמפרטורה של 1,100 מעלות צלזיוס, הצבע לא נראה בעין. בזמן שהזכוכית מתקררת, מתגלה בתוך הזכוכית של הבקבוק מעין מריחה מקסימה וייחודית בצבע כחול, שיוצרת קונטרסט מתוחכם בין הזכוכית הקריסטלית השקופה לבין הצבע הכחול. מהדורה מחודשת קלאסית זו מהווה תזכורת לחשיבה המקורית שתמיד הייתה חלק מהאני מאמין של אבסולוט, וחולקת כבוד לוודקה האייקונית ביותר בעולם".
מחיר בקבוק 750 מ"ל כ- 87.90 ₪. להשיג בחנויות נבחרות ברחבי הארץ.

 

 

סילבסטר יווני ב"יאסו תל-אביב": ב-31 לדצמבר סופרים לאחור ביוונית
יאסו תל-אביב יציינו את הסילבסטר ביום שלישי ה-31 בדצמבר, בחגיגה יוונית סוחפת חושים.
החגיגות יחלו בשעה 19:00 עד השעות הקטנות של הלילה.
על רקע נוף הגלים המתנפצים על חופי תל-אביב ייהנו הסועדים ממנות ספיישל כמו סינטה סשימי על תרד מוקפץ בפונדו לימון, כבד אווז על פולנטה וציר תאנים, טורנדו רוסיני, צלעות טלה עם עוגת חציל ובשר טלה.
הזמר אבי טובי יבצע את מיטב הלהיטים האהובים בז'אנר היווני.
לקראת חצות תתבצע ספירה המונית לאחור בשפה היוונית לקבלת השנה החדשה.
יש להזמין מקומות מראש. טלפון להזמנות: 03-6031719.
יאסו תל-אביב, רח' הירקון 105, תל אביב

 

 

ערב סילבסטר במסעדת דלאל
במסעדת דלאל יחגגו את ליל הסילבסטר 31.12.13 עם תפריט חגיגי במיוחד לערב זה, אותו יצר השף גולן גורפינקל בכדי לקבל את השנה החדשה. השמפניה בדלאל תזרום כיד המלך.

 מתוך תפריט סילבסטר – דלאל:
מרק תירס מוקצף שרימפס קריסטל בחמאת כורכום, פופקורן ושמן כוסברה 64 ₪
סלט עלים ירוקים בלו באווריה, בייבי ארטישוקים, בצל מקורמל, בוטנים וקוקוס מגורר 62 ₪
טורטליני פטריות יער ומסקרפונה אגוזי לוז, קציפת כמהין וגבינת עיזים 62 ₪
ניוקי בשר סרטנים פול ירוק, קציפת לבנה וביסק  72 ₪
טרין לחי בקר שקדי עגל, תפוחי אדמה קונפי, קרם סלק וחזרת ₪ 66
פילה לוקוס גבינת ברי נמסה על לב חציל קלוי, קרם כרובית ושמן אגוזי מלך  170 ₪
פירות ים תפוחי אדמה צלויים, גזרים, שומר, ביסק מוקצף, טוסט מלחם מחמצת ורוי 165 ₪
טליאטלה זנב שור קרם ארטישוק ירושלמי, צנון לבן ושבבי פרמזן 110 ₪
אוסובוקו טלה בצלייה איטית תבשיל שעועית לבנה, ארטישוק ירושלמי ומח עצם עם סלסת אפונה ונענע 140 ₪
מסעדת דלאל – רח' שבזי 10, נווה צדק, תל אביב, 03-5109292 

מסיבת סילבסטר במסעדת מוזה בהר החדשה במושב שורש
"מוזה בהר" הינה ביסטרו שף עדכני הממוקם במושב שורש שהרי יהודה, שנפתח לפני כשלושה חודשים על ידי ירון ויפעת ארמוזה והשף קובי קטני אשר שב לישראל מעשור של עשייה באוסטרליה.
לקראת חגיגות הסילבסטר החליטו לערוך במקום מסיבה של ממש עם די.ג'י, תפריט פינגר פוד של מסתובבים עשיר במיוחד, תפריט אלכוהול, וכל זה במחיר של 250 ₪ לאדם.
תפריט הפינגר פוד יכלול: מיני שיפודי בקר, מוס חצילים, כדורי ארונצ'יני, קרוסטיני פטה כבד, שזיף ממולא בשר וקשיו, גלילת קרפצ'יו וקרם חזרת, טבעות קלמארי מטוגנות, פיסלדייר – בצק עלים זיתים ואנשובי, סלמון כבוש תפוז ושומר, כנפי עוף בצ'ילי ודבש, שוט מרק אפונה, שרימפס עטוף בקדאיף, שיפוד פרי העונה וגבינת מוצרלה, מיני שווארמה, פיש אנד צ'יפס וגיוזה עוף.
המבלים יוכלו לשתות ללא הגבלה מתפריט סילסבטר הכולל יינות לבנים ואדומים מיקבי הרי יהודה, וקוקטיילים כמו ליצ׳י קיר רויאל, אייריש קופי, יין חם, פריסקו סאוור, מרטיני טרופי, וצ׳ייסרים של וודקה סטולי, וויסקי טולמור דיו, פיג׳, שנאפס תפוחים/אפרסק/מלון.
מסעדת מוזה בהר, מושב שורש. 02-6246897
צילום בן יוסטר

 

 

תפריט ספיישלים בגוז' ודניאל עם קוקטייל ביצים ( egg nogg) מסורתי
במסעדת גוז' ודניאל במושב בני ציון שבשרון, יכבדו אתכם קודם כל כמיטב המסורת של ליל הסילבסטר בליקר הביצים המסורתי שמאפיין את החגיגה הזו – 18 ₪.
בהמשך תוכלו לבחור מהתפריט הרגיל ומנות שהוכנו במיוחד לסילבסטר שהן: פסטה פיצ'י עם קינג קראב – 88 ₪, פריים ריב על העצם – 34 ₪ ל100 גר', ומנת סופלה לקינוח 42 ₪. ומי שמחפש רומנטיקה, יקבל גם וורד חינם לזוגתו.
מסעדת גוז ודניאל, מושב בני ציון, על יד מגדל המים, 057-9428618

ארוחה והצגה בתמול שלשום
במסעדת תמול שלשום הירושלמית חוגגים את הסילבסטר בארוחה והצגה. במחיר של 140 שקל תקבלו מנה ראשונה ועיקרית (מנות מומלצות: קושרי – אורז עם אטריות ביצים, גזר ועדשים זעירות. רוטב יוגורט/ טחינה בצד, ניוקי סלק ממולא פיסטוק ברוטב מנגולד), כוס יין, ובנוסף את ההצגה 'אהבות בתמול שלשום'.
המחזה מדבר על ההיסטוריה של השכונה והמקום, וכן על אלמנט חשוב במקום – בליינד דייטים והצעות נישואין. כל ההצגה מתרחשת בבית הקפה ולא על במה – השחקנים מתרוצצים בין השולחנות והלקוחות, ובחלקו הוא מופע אימפרוביזציה ושיתוף פעולה עם הקהל. מי שכתב את ההצגה הוא אחד מבעלי המקום, הסופר דוד ארליך.
ההצגה תחל בשעה 20:00. יש להזמין מקומות מראש במייל:

[email protected].
תמול שלשום, יואל משה סולומון 5, נחלת שבעה, ירושלים, 02-623-2758

תפריט ספיישל במסעדת אדיסון ברעננה
במסעדת אדיסון תוכלו לבחור מתוך 3 מנות ראשונות מוצעות: ראגו עדשים שחורות וארטישוק ירושלמי בכמהין שחורות, אספרגוס (48 שקל), פרמג'נו רגי'אנו וביצה עלומה, שקדי עגל צרובות בציר עגל עם פולנטה רכה וקציפת פורצ'יני (56 שקל) וברוט סרטנים עם מקל וניל, קרם עירית וחצי באגט קלוי בחמאת סרטנים (62 שקל), בין 3 מנות עיקריות לבחירה: ריזוטו חצילים ופירות ים, גבינת פקורינו וציר סרטנים עדין (92 שקל), נתחי פילה עגל בפפריקה, מוגשים על ניוקי בחמאת מרווה וציר ירקות (139 שקל) ומוסר ים על קרם של אפונה ואספרגוס, כרישה צעירה מזוגגת וחמאה מלוחה עם זעפרן (132 שקל) ואחד מהקינוחים: בומבולוני – פחזניות סופגנייה, במילוי גלידת וניל ושמנת מוקצפת ברוטב פררו רושר חם, עוגת גבינה בגנאש שוקולד לבן וקרם לוטוס, או 3 טארטלטים קלאסיים (פטל ולימון, גנאש שוקולד קפה, תותים ומסקרפונה).
אדיסון, אחוזה 282, רעננה. 09.7743131
צילום אורן שלו

תפריט מיוחד במסעדת אנג'לינה בהוד השרון
במסעדת אנג'לינה יחגגו את הסילבסטר עם תפריט מיוחד, כאשר מחיר ארוחה בסבב הראשון יעלה 260 שקל לאדם ובסבב השני 280 שקל (כולל קאווה בחצות). בין מנות הספיישל גראטן לנגוסטין עם סקאלופס, שרימפס ופקורינו, טרטר פילה טרי טרי – חלמון חי, צלפים, עשבי תיבול טריים וחרדל דיז'ון, אנטריקוט פריים ריב ומח עצם צלוי ברוטב ברנז מוגש עם גראטן כרובית, ריזוטו שחור של פירות ים – שרימפס, קלאמרי, מולים, קוקי סן ג'ק וחצי סרטן בזעפרן וחזה אווז ותבשיל פריקי בקולי חם של דובדבני אמרונה.
מסעדת אנג'לינה. הבנים 14, הוד השרון. 09.7441444.
צילום דניאל לילה

ארוחת 10 מנות במסעדת ארצ'י בביתן אהרון
במסעדת ארצ'י במרכז המסחרי בביתן אהרון, יחגגו את הסילבסטר בארוחת טעימות זוגית בת 10 מנות, וגם בקבוק קאווה ושתייה חמה, כל זה במחיר 500 שקל לזוג.
בין 10 המנות יהיו קרפצ'יו פלמידה, קוקי סאן ג'ק מוקרם, צלעות טלה, קרם חציל וירקות מדורה ומדליון פילה ברוטב יין ותאנים על מצע פירה כמהין.
מסעדת ארצ'י, מרכז מסחרי ביתן אהרון. 057.9426928

צ'ייסרים ושמפניה במרפי'ס
במרפי'ס רעננה ופולג יחגגו עם מוזיקה אירית שמחה ודי ג'יי במקום. תיהנו גם מהרבה אלכוהול – יחולקו שמפניה בכניסה וצ'ייסרים למבלים. חובה להזמין מקומות מראש.
מרפי'ס רעננה, הסדנא 3. 077-5040620.
מרפי'ס פולג, גיבורי ישראל 17, א.ת פולג. 057-9424661

מנות ספיישל וסנגריה בסלטה שברעננה
בסלטה חוגגים את השנה החדשה עם מנה ראשונה ועיקרית במיוחד לסילבסטר:
פלאפל דגים אסיאתי בציפוי סומסום לבן ושחור, עם טחינת ווסאבי 42)
שקל). לעיקרית: ריזוטו אורז בר חורפי – עדשים שחורות, פטריות שמנת, רצועות מוסר ופרמז'ן מוגש עם סלט הבית (77 שקל). כמו כן תחולק סנגריה לכל האורחים.
סלטה, רמב"ם 10, רעננה. 09.7485983
צילום יובל נבון

ארוחה איטלקית והופעה בפורנלו בקדימה
בפורנלו מכינים חגיגת סילבסטר רומנטית וטעימה במיוחד. ארוחה איטלקית מלאה הכוללת פתיח, שתי מנות ראשונות, שתי מנות עיקריות, קינוח זוגי ויין או בירה מהחבית ללא הגבלה, ב-260-300 ש"ח לזוג.
בין המנות: ניוקי דג, טורטליני פטריות יער וריקוטה, סלמון בתנור ואמנון צלוי. ברקע יופיעו מתן קליין בחליל וגבי לפיד בגיטרה עם ג'אז, בלוז ושירים ישראליים.
פורנלו, המעלית 6, אזה"ת קדימה. 057.944380

מלון אמריקן קולוני יערוך סעודת גורמה בערב סילבסטר
במלון אמריקן קולוני בירושלים, מכין השף דיויד סידס, תפריט גורמה מיוחד עבור ארוחת סילבסטר החגיגית.
ארוחת ערב השנה החדשה תכלול לא פחות מ- 9 מנות. בתפריט החגיגי: סביצ'ה סלמון טרי על עולש וסלט אבוקדו וכוסברה, צדפות בציפוי שקדים על פולנטת זיתים וקציפת ארטישוק, מרק סרטנים עם קרם בצל, סורבה פלפל אדום (פתיחה), מדליוני בקר עם דוקסל פטריות, חזה ברווז עם כרוב אדום ותפוחים, פילה כבש מזוגג ברוטב דמי גלס עם לביבות תפו"א (עיקריות). טוגני פיסטוק מזרחיים, פודינג לילות לבנוניים במי ורדים, ברוטב וניל וקרמל (קינוחים).
מלון אמריקן קולוני בירושלים

ברטי פותחת את 2014 בארוחת טעימות חגיגית
מסעדת ברטי, בניצוחם של השפים רועי ענתבי ואור ברי, חוגגת את ערב השנה החדשה בארוחת טעימות בהשראת המטבח הלבנטיני-מזרח ים תיכוני. בערב הסילבסטר תציע ברטי ארוחת טעימות בת שש מנות, אשר תוגש בנוסף לתפריט הרגיל של המסעדה.
בין המנות: אוייסטרים גילארדו בירה והדרים, קלסונס "קינג קראב", פילה בקר צרוב בתבלינים. בנוסף יוגשו מגוון קוקטיילים מבעבעים.
19:00 – 24:00: 350 ₪ לסועד.
ברטי, המלך ג'ורג' 88 תל-אביב 2512950 072
צילום דניאל לילה


ארוחת סילבסטר חגיגית במסעדת 'קימל'
השף שאול בן אדרת חוגג את השנה החדשה בארוחת סילבסטר חגיגית במסעדת קימל, ומציע ארוחה מלאה לבחירה מתוך תפריט ספיישלים בניחוח צרפתי כפרי, קאוות ומתוקים. בחצות זיקוקים ובלונים נופלים מהתקרה, ונשיקה.
תפריט סילבסטר 2014:
מנות ראשונות מרכזיות לשולחן.
עיקרית אחת לבחירה.
צלחת קינוחים אישית.
תה וורדים לואיזה. כולל כוס שמפניה. כולל כוס שתייה קלה אחת לסועד.
המחיר: 19:00-21:30 – 220 ₪ לסועד, 22:00-חצות – 320 ₪ לסועד
קימל. השחר 6, תל אביב. 03-5105204
צילום דניאל לילה

סילבסטר מהסרטים במתחם ה- VIP של יס פלאנט ראשל"צ
מתחם הקולנוע יס פלאנט ראשון לציון, פותח את השנה האזרחית החדשה בבילוי מהסרטים: ארוחת גורמה בטרקלין ה- VIP, ואחריה הקרנת טרום בכורה לסרט "להציל את מיסטר בנקס" עם טום הנקס ואמה תומפסון, והקרנות נוספות ממבחר שוברי הקופות העכשוויים. לקראת חצות התכנסות בלובי מתחם ה- vip המקושט והמעוצב לכבוד שנת 2014, הכוללת ספירה לאחור ובחצות הרמת כוס שמפנייה לכבוד השנה האזרחית החדשה.
תפריט הסילבסטר החגיגי יכלול מנות שף חלביות ובהן, בין השאר, טאפסים ומתאבנים, שיפודי סלמון לצד רוטב שמנת צ'ילי, מרק ערמונים, בר פסטות בהקפצה ע"י השף, בר בורגר פורטבלו, שמפניה איכותית ומגוון קינוחים.
מזנון הקולנוע הכולל פופקורן, נאצ'וס, גלידות, שתייה קרה וחמה, יהיה חופשי וללא הגבלה לאורך כל הערב.
יש להגיע 45 דקות לפני תחילת הסרט על מנת ליהנות מארוחת הערב.
מחיר הכרטיס – 199 ₪ לאדם. הכניסה מעל גיל 18 בלבד.
זמני ההקרנות:
20:30 – כניסה לסרט "ההוביט מפלתו של סמאוג" בתלת ממד
20:50 – כניסה לסרט "להציל את מיסטר בנקס" (טרום בכורה מיוחדת!)
21:20 – כניסה לסרט "חלום אמריקאי"
21:40 – כניסה לסרט "חייו הסודיים של וולטר מיטי".

שף שאול בן אדרת מציג את חגיגות הסילבסטר במסעדת התרנגול הכחול
השף שאול בן אדרת עורך מסיבת סילבסטר כהלכתה במסעדת התרנגול הכחול, ומציע ארוחה מלאה, שתייה קלה, קאוות ולמברוסקו ללא הגבלה ב- 330 ₪ לסועד. בחצות זיקוקים ובלונים נופלים מהתקרה, כמובן נשיקות ומסיבת ריקודים.
לפתיחה מנות למרכז שולחן – לחם הבית, שמן זית וחומץ בלסמי, סלט עשבים ; פטרוזיליה, נענע, כוסברה, שקדים, שמן זית וטחינה גולמית, פטה כבדי עוף בקלוודוס, דבש וריבת גזר מתובלת
מנות ראשונות (לבחירה) – ריזוטו סוגי פטריות, ציר פורצ'יני, אספרגוס, פטריות שימאג'י, פרמז'ן וכמהין, ביסק סרטנים, ציר סרטנים, מסקרפונה, סרטן צלוי ושרימפס קריסטל, שיפוד שקדי עגל וללבות עוף על קרם חצילים, נענע ואגוזי מלך מלוחים, טרטר טונה אדומה וטפיוקה בתיבול צ'ילי, ג'ינג'ר ובזיליקום עם קרם אבוקדו וקוויאר שחור
מנות עיקריות (לבחירה) – צוואר טלה במילוי אורז, שקדים, נענע, צימוקים וירקות ירוקים צלויים בשום ושמן זית, אנטריקוט צלוי בגריל עם תפוח אדמה באיולי זעפרן וצ'ילי, תבשיל פירות ים בחלב קוקוס; צ'ילי, ג'ינג'ר, למון גראס וקארי אדום, שווארמה של תרנגול על חומוס מסבחה חמה, לימון חריף ופיסטוק קראנץ, פילה בקר ברוטב טופי בזיליקום וגבינת רוקפור, פילה קוד בקראסט עשבי תיבול עם ריזוטו תרד ואספרגוס
מבחר מתוקים למרכז שולחן, קאווה ולמברוסקו ללא הגבלה, שתייה קלה אחת לסועד, צ'אי ורדים. המחיר 330 ₪ לאדם.
התרנגול הכחול, ניסים אלוני 10, תל אביב. 03-5443349
צילום בן יוסטר

ערב הסילבסטר במסעדת כרמים
במיוחד לסילבסטר הרכיב השף סהר רפאל ממסעדת כרמים שבמושב סגולה, תפריט ייחודי לערב השנה החדשה. המנות המופיעות בתפריט אינן מופיעות בתפריט היומי, כאשר הן מיועדות לבחירה אישית בטווח מחירים מגוון.
הערכת מחיר לארוחה עבור סועד: 150- 250 ₪. ללא הגבלת מינימום לסועד.
בין המנות בתפריט סילבסטר:
מרק קרם ארטישוק ירושלמי וקציפת כמהין בליטוף שמן ריחן – 37 ₪
סלט שורשים, מבחר ירקות שורש אגוזי פקאן מסוכרים חמוציות וגבינת בושרון – 52 ₪
ריזוטו שקדי עגל ופטריות אנוקי עם חמאת רוזמרין ויין שרדונה בליווי פרמזן – 57 ₪
כבד אווז על מאפה עלים בליווי תותים ביין ,ושוקולד מריר מגורד – 75 ₪
בין העיקריות:
סטייק אנטרקוט צלוי בגריל בליווי מח עצם ורוטב פלפלת/יין אדום – 130 ₪
טורנדו רוסיני מדליוני פילה בקר מקומי וכבד אווז ברוטב בורדולז עשיר בליווי ירקות ירוקים עטופים – 155 ₪
לובסטר שלם בבישול הקלאסי מוגש בשלמותו בליווי 3 רטבים שמנת מרווה, קרם כמהין ואייולי עשבי תיבול – 280 ₪
צילום אייל גוטמן

סילבסטר פריזאי ברובע השישי
בערב הסילבסטר יציעו הרובע השישי תפריט פיקס קלאסי אך מפתיע, שיכלול מנות על פי המטבח הצרפתי הישן והטוב, עם נגיעות עכשוויות. בתפריט: מנה ראשונה לבחירה, מנה עיקרית, קינוח ועוד הרבה הפתעות.
פתיח – משעשע חך: ראשי קלמארי צרובים על קרם חציל לבן.
מנה ראשונה לבחירה: רביולי לובסטר ובצלי שאלוט מקורמלים בקציפת ביסק סרטנים.
סביצ'ה אינטיאס עם שום סגול קונפי, צנונית וזרעי שומר בוינגרט ליצ'י.
טרין ארנבות, ערמונים וכבד אווז לצד ג'לי תפוחים. סורבה קסיס בין המנות.
מנה עיקרית לבחירה: טורנדו רוסיני על מצע פירה "רובושון" ותאנים ביין.
פילה דג הליבוט על הגריל בתוספת ירקות צבעוניים בחמאת זעפרן.
מדליוני לובסטר, ג'מבו שרימפס וקלמארי סגול בקצף חמאה ווניל.
קינוח לבחירה: פריז ברסט– פחזניה בצורת גלגל במילוי קרם וניל נוגט.
LA GALLETE DE ROIS– מאפה בצק עלים ממולא בקרם פיסטוק ודובדבנים. כוס כרמל ברוט.
מחיר לסועד: סבב ראשון 19:00 עד 21:00 – 200 ₪ , סבב שני 21:00 עד חצות+ – 250 ₪
ביסטרו הרובע השישי, ז'בוטינסקי 110, תל אביב, 03-6968581

"קיוטו" הרצליה חוגגת סילבסטר ומחלקת הפתעות
בקיוטו הרצליה חוגגים את הסילבסטר עם מנות ספיישל בסגנון יפני, מחלקים אלכוהול והפתעות, ולא שוכחים את אלו שחוגגים בבית.
תפריט הספיישל כולל:
סלט שרימפס – 42 ₪
נאם ממולא בפירות ים – 68 ₪
טרטר טונה – 52 ₪
דואט מסקרפונה ותותים – 42 ₪
לצד מנות הספיישל תוכלו ליהנות מתקליטן, ומקאווה חינם בחצות. לקראת חצות מספר סועדים יזכו בשובר גיפט קארד המקנה ארוחה זוגית, שהוחבא מתחת לאחד הכיסאות.
הטבה במשלוחים/Take Away:
כל הזמנה מעל 400 ₪ – 2 בירות Sapporoבמתנה
כל הזמנה מעל 600 ₪ – בקבוק קאווה במתנה
מומלץ להזמין מקומות מראש.
קיוטו, רח' אריה שנקר 7, הרצליה, 09-9587770 
צילום אסף רונן

תפריט מיוחד לארוחת ערב השנה האזרחית החדשה בטאפאס בר Pincho החדש במתחם התחנה בירושלים
לקראת ערב השנה האזרחית החדשה, הטאפאס בר Pincho בתחנה הראשונה בירושלים, מציע תפריט "דגוסטסיון" מיוחד ועשיר – תפריט טעימות אשר מאפשר לסועד לטעום את מירב תפריט השף במנות קטנות ייחודיות טעימות ואיכותיות.
התפריט יוגש בערב יום שלישי 31/12/13 וכולל 6 מנות טאפס, קינוח וכוס יין או קאווה.
המנות שיוגשו: מרק כרובית, חזה אווז מעושן בשמן כמהין. סלט אנדיב, אפרסמון מקורמל, וינגרט הדרים וגבינה כחולה. סביצ'ה דג ים, פילה הדרים וצנונית כבושה. נקניקיות צ'וריסוס פיקנטי בסלסלת פלפלים קלויים, עגבניות שרי ואורגנו. שיפוד surf&turf פילה בקר ושרימפס בחמאת קינמון. מנת קינוח של צ'ורוס, קרם שוקלד וקרם אנגלז.
המחיר 300 ₪ לזוג או 170 ₪ לסועד.
טלפון להזמנות: 02-6223315

חוגגים סילבסטר בריבר
רשת מסעדות "ריבר – נהר של טעמים מהמזרח" בהובלתו של נתי אלטיט, מתכוננת לחגיגות הסילבסטר המתקרב ובא. כל סניפי הרשת ילבשו חג ויהיו מקושטים באווירת הסילבסטר, מוזיקה תנעים את האווירה ותעשה שמח, ובדיוק בחצות תוגש לכל הסועדים שמפניה תוססת על חשבון הבית. הסועדים יוכלו להמשיך וליהנות מהתפריט הרגיל והמוכר ומהמחירים הרגילים. הזמנת מקומות מראש.
המטבח של ריבר בנוי על טעמים אסייתים שהותאמו לחיך הישראלי, ומשלבים מנות אסייתיות מובהקות עם נגיעות עכשוויות ישראליות כמו "המנה של נוריקו סן" המורכבת מרצועות אנטריקוט בגריל על מצע אורז, "שיפודי פודי" שיפודי פרגית ברוטב צ'ילי-סאקה, "שחיתות" אטריות ביצים מוקפצות עם כבד אווז ונתחי עוף ואחת ממנות הדגל- "סלט ירוק" ברוטב וינגרט בניחוח אסייתי עם צי'פס בטטה ובוטנים מסוכרים-המנה של הרשת. בנוסף, תפריט סושי מגוון מבוסס על חומרי גלם ודגים טריים המסופקים מדי בוקר.
לרשימת סניפי רשת ריבר , *6969
צילום אפיק גבאי

 

חוגגים סילבסטר באגאדיר
רשת אגאדיר חוגגת את השנה האזרחית החדשה בארוחה חגיגית במיוחד.
פתיח הארוחה: כוס שמפנייה אלכסנדר בונט ברוט – Alexandre Bonnet Brut
ספרינג רול ויאטנמי ירקות עם טריאקי / סלט עדשים שחורות וחמוציות
ראשונות – מנה לבחירה: קרפצ'יו שייטל טרי עם פרמז'ן ובזיליקום
סלט ירוק עם רוטב ויניגרט הדרים
סיגר מרוקאי עם טחינה / יוגורט
כרובית מטוגנת עם גבינת פטה ורוטב עגבניות
נקניקיות מרגז על מצע כוסברה ועגבניות
עיקריות: המבורגר אנגוס מבשר אנטרקוט 250 גרם ומעל מדליון כבד אווז וטבעות בצל בטמפורה, סלט קולסלאו בצד
תוספת hand cup chips/ פירה עם שבבי בצל למעלה
קינוח זוגי לבחירה: שטרויזל תפוחים
וואפל בלגי אדיר עם שוקולד חם בתוספת קצפת וגלידת וניל

המחיר 130 ₪ לסועד. רשת אגאדיר מונה 11 סניפים ברחבי הארץ.
צילום רן בירן

 

 

סילבסטר מתוק ומשכר במיוחד ברשת BBB
רשת מסעדות ההמבורגר BBB מזמינה לסילבסטר מתוק ומשכר במיוחד בכל אחד מ- 20 סניפי הרשת. השפים של הרשת אבי בראל ואילן פינחס, דאגו שתתחילו את השנה החדשה בצורה הכי מתוקה שאפשר, ולרגל הסילבסטר יצרו את קינוח הספיישל Sweet Year המכיל קרם מסקרפונה עשיר, קדאיף, תותים, פירות יער וקצפת.
בנוסף, מציעה רשת BBB מבצע 1+1 על תפריט הקוקטיילים החדש אשר יושק לרגל האירוע. בין הקוקטיילים החדשים: קוקטייל "סיידר חם" חורפי המכיל רום מתובל, קפטן מורגן, תפוחים, תפוזים קינמון – שילוב מתקתק מרגיע ומחמם.
מחירי הקוקטיילים בין 26 ₪ ל- 36 ₪ (כאמור: לרגל הסילבסטר 1+1). מחירו של קינוח הספיישל 36 ₪. הקוקטיילים יוגשו מגיל 18 בלבד.
צילום דביר אלמוג

מסעדת TOKO מציגה: תפריט סילבסטר לוהט וחגיגי
במסעדת TOKO יחגגו את הסילבסטר, עם תפריט עשיר וחגיגי לשנה החדשה המורכב ממנות חדשות שהרכיב השף ניצן רז, ושמפניה כיד המלך.
בין המנות בצלחות קטנות:
סלט מלפפונים אסיאתי- ויניגרט מיסו ושום, נבטים סינים, בוטנים, שומשום שחור 18 ₪
שעועית טמפורה- שעועית ירוקה בטמפורה, רוטב טמפורה 18 ₪
פופקורן שרימפס- ספייסי מיונז ויוזו על מיקס חסה בויניגרט אסייתי 52 ₪
בין המנות בצלחות גדולות:
פילה בקר- 112 ₪ – 200 גר' בציפוי פטריות פורצ'יני פירה כמהין, רוטב סוי, כמהין ומירין
התפריט הרחב כולל מנות בטעמי המזרח הרחוק ובטעמים לטינים, שילוב צבעוני, רב קומבינציות מפתות לחיך: סושי וסביצ'ה, יקיטורי, פירות ים בקארי, בשרים ברוטב צ'ימיצ'ורי ובתיבולים דומיננטיים, מוקפצים ונודלס, רולים ועוד. התפריט מחולק על פי חומרי הגלם: בשרים, דגה ופירות ים, סלטים.
מסעדת TOKO, מתחם יס פלאנט ראשון לציון מערב, 03-9678080
צילום נמרוד גנישר

מסעדת דיקסי ראשון לציון
האחות הקטנה של המוסד הקולינרי מתל אביב, תחגוג את הסילבסטר בתפריט מנות ספיישל במחיר של 139 שקל לסועד הכוללת מנה ראשונה, עיקרית וקינוח לצד כוס יין/קוקטייל/בירה. וכן DJ שינגן החל מהשעה 21:00 ועד לסוף הערב. בין המנות: סלט קיסר, מנת קליפות תפוחי האדמה הנצחיות, טבעות קלמארי מטוגן, מנת מדליוני פילה לבן בגלייז של תפוחי עץ בג'ינג'ר, בורגר כמהין המוגש על בריוש עם רוטב הולנדייז ופרגית בשמנת חרדל. בנוסף גם את הקינוחים הקלאסיים כמו תותים במסקרפונה ואצבעות שוקולד המלוות את המסעדה עוד מימי מסעדת 'קרן' האגדית.
אין מחיר מינימום וניתן יהיה להזמין את המנות בנפרד או כל מנה אחרת מהתפריט הרגיל.
דיקסי גריל בר, הכרמל 20, ראשון לציון, 03-6426993


סילבסטר ב"ברביב" –בר -מסעדה חדש בזיכרון יעקב המתמחה ברטבים
בר "BRAVIV " מקיים מסיבת פתיחה שמחה וצבעונית ביום ה' 2.1.2014 . במהלך המסיבה יוכלו המשתתפים ליהנות מקוקטיילים חדשים ומפתיעים ואלכוהול משובח על רקע המוסיקה והאווירה של די.ג'י אבי בכר.
פתיחת הדלתות בשעה 20:00. מחיר כרטיס – 80 שקלים, כולל קוקטייל ראשון וטעימות מפתיעות במהלך המסיבה.

ברביב, טל. 04-6390133
צילום שי שבירו

 

אירועי הסילבסטר במסעדת אלבטרוס במועדון הגולף בקיסריה
מסעדת 'אלבטרוס' במועדון הגולף בקיסריה תציין את השנה האזרחית החדשה במסיבת סילבסטר נוצצת במיוחד.
האירוע יתקיים ביום שלישי 31/12/2013 וייפתח בשעה 19:00 בארוחת ערב חגיגית בניצוחו של השף ליאור משה. הארוחה כוללת 5 מנות בליווי משקאות קלים ויין הבית אדום ולבן – 550 ₪ לזוג.
ב-22:30 האירוע יהפוך למסיבת ריקודים סוערת, עם תקליטן שינגן מוסיקה מעולה והפתעות עד שעות הבוקר. מחיר כניסה 50 ₪ (למעט האורחים שעוברים מארוחת הסילבסטר למסיבה).
תפריט הסילבסטר כולל מנת פתיחה: ברוסקטה עם תרד טורקי, עגבניות צלויות, אספרגוס ורוטב הולנדז; פוקאצ'ת הבית ומטבלים
מנות ראשונות (לבחירה): כבד אווז על לחם בריוש, תאנים מקורמלות בפורט בעישון רוזמרין, טורטליני צידיים בציר בקר עם גזר ובצלצלי שאלוט מזוגגים, טרטר טונה אדומה שאלוט, לימון כבוש, סויה, שמן שומשום ועלי בזיליקום, ניוקי ערמונים כמהין ואספרגוס
מנת ביניים של מרק קרם חצילים וטוויל פרמז'ן
מנות עיקריות (לבחירה): פילה רוסיני כמהין, כבד אווז ואספרגוס בציר בקר, קארה צלעות טלה על תבשיל עדשים שחורות, אספרגוס לבן וציר טלה, לוקוס על מצע תבשיל אורז בר, קרם גזר לבן וצ'יפס ראטה, ריזוטו פונגי פטריות פורטובלה, שמפיניון, יער, שימאגי כמהין ופרמז'ן
קינוחים (לבחירה): קרם גבינת שמנת עם ג'ילי קאווה ופטל אדום, קעריות שוקולד מריר במילוי שוקולד ז'אנדורה, ומיני מקרון קפה
בהזמנה מראש: 054-5450071 מורן, 054-5704010 אלדד
אלבטרוס. מועדון הגולף בקיסריה. 04-6267000

סילבסטר אצל יענקלה שיין
השף, המסעדן ומאסטר הבשרים חוגג סילבסטר עם הרבה מנות ספיישל, אווירה שמחה, ותפריט יינות חגיגי.

במסעדת הבשרים "שיין אנד שארפ" יוסיפו לתפריט הערב מנות חגיגיות כמו צלחת נשנושים זוגית מפנקת במיוחד הכוללת מורטדלה איטלקית, סלמי מילאנו אמיתי, רוסטביף של עגל חלב, גבינת טד דה מווה ושתי ברוסקטות קלאסיות עם עגבניות ובזיליקום – 120 ₪, ועוד מנות כמו סקאלופ עם קרם תירס וכמהין, או מנת ביצה עלומה עם פיטריות פורטבלו וקרם ארטישוק ירושלמי.
במסעדת "יום צ'ה" האסייתית יציעו לסועדים מנות ספיישל רבות, וביניהן ביסק עם טום יאם ודים סאם דג עם נתחי דג, או בוורסיה של שרימפס ודים סאם שרימפס, או בורסיה מעורבת, או מנת לחמניית באו במילוי ברווז פריך לצד סלט אסייתי קטן ומנת כדורי אורז בציפוי סלמון ותיבול סיראצה, וואסבי ויוזו.
"שיין אנד שארפ", רח' יגאל אלון 65, ת"א. 03-5364755
"יום צ'ה", רח' יגאל אלון 65, ת"א. 03-5364762
צילום בן יוסטר

סילבסטר ב- ARIA
מסעדת ARIA בניצוחו של השף גיא גמזו חוגגת את השנה האזרחית החדשה בארוחת שף בסגנון אקלקטי ועשיר.
פתיח הארוחה: כוס שמפנייה לורן פרייה ברוט שמפיין / קוקטייל Date Manhattan
ראשונות: Aria plato – אוייסטרים, שרימפס חלוט במי ים וסרטן נהרות
קפוצ'ינו- וולוטה של ארטישוק ירושלמי עם קציפת פורציני וכמהין שחורות
סשימי- פרוסות טונה אדומה עם ויניגרט מנגו, לימון יפני וטרגון
סלט עמלי- סלקים צבעוניים ועלים ארומטיים, אגוזים מקורמלים וויניגרט שמן אגוזים
נתח קצבים- פרוס rare עם צ'ימיצ'ורי יוזו, כוסברה ושאלוט
עיקריות: טורטליני- ממולא בגבינת צאן חריפה ורוקט, עם אפונת גינה מזוגג בחמאת שרדונה
מולים- לינגוויני מולים מאסמן עם כוסברה בצל ירוק וג'ינג'ר
סטייק טונה- צרוב במחבת עם agrodolce עגבניות לחות ושאלוט
Entrecote charolais – צרוב בשומן של עצמו עם בורדולז חרדל דיז'ון, חזרת לבנה
פילה בקר זוגי – 500 גרם של פילה בקר עם תוספות.
קינוח זוגי לבחירה: מוס שוקולד חם עם קרם שוקולד לבן וניל וגלידת קפה
בבה או רום תפוז מרציפן עם תות טרי
טארט תפוחים וקסיס עם גלידת וניל ויסקי
19:00 – 21:00: 330 ₪ לסועד, 21:30 – 24:00: 400 ₪ לסועד
ARIA- נחלת בנימין 66, תל-אביב. 03-5296054
צילום בן יוסטר

באנגוס חיפה פותחים את השנה החדשה בחגיגת בשרים
לרגל פתיחת השנה האזרחית, מסעדת אנגוס בחיפה מציעה חגיגת בשרים. המסעדה תלבש חג ותהיה מקושטת באווירת הסילבסטר, מוזיקה תנעים את האווירה, הפתעות במהלך הערב, הסועדים ייהנו מתפריט מיוחד שהרכיב השף נבות שלח. הארוחה כוללת מגוון יינות המוגשים במסעדה.
הזמנת מקומות מראש. מחיר לסועד יחיד – 275 ₪ מחיר לזוג סועדים – 550 ₪.
לשבירת התיאבון והקרח: דואט קרפצ’יו רומנטי, בין סינטה ופילה.
• אנגוסלט מרענן – סלק, גבינה כחולה, בצל מדורה ואגוזים, ברוטב בלסמי.
לחימום הבטן: • מרק קרם חצילים עם פירורי אסאדו וערמונים.
לתחילת החגיגה: מינוט סטייק פיקניה – על חגיגה חורפית של ירקות בגריל.
• מינוט סטייק טלה – על ירקות שורש אפויים, בקרם צ’ילי פיקנטי.
קלאסילבסטר (בחירה ממבחר מנות הבשרים הקלאסיים שלנו):
• זוגי – 800 ג׳ על העצם: אנגוס טומהוק / פריים ריב קינג / פורטרהאוס.
• אישי – 300 ג׳: סינטה / אנטריקוט / פילה.
* המנות מוגשות בתוספת גראטן או כרובית, עם פטריות שיטאקי, בשום ורוזמרין.
קינוח: פאבלובה תותים או פונדנט שוקולד.
מסעדת אנגוס, המגינים 27, עיר תחתית, חיפה, 04-8626603

מסעדת השף "אל-מרסא" בעכו: מקבלים את השנה האזרחית החדשה
עם מטעמי דגים, פירות ים, בשר ושמפניה בחצות
מסעדת השף החדשה "אל מרסא" (המעגן) הממוקמת ממש על המזח בנמל עכו הישן, מזמינה לקבל את השנה האזרחית החדשה עם תפריט ספיישל מיוחד לערב הסילבסטר מול נוף נמל הדייגים הרומנטי, לצלילי מוסיקה שמחה ותפאורה חגיגית, יום שלישי, 31 בדצמבר 2013 החל מהשעה 20:00.
שף עלאא מוסא מציע תפריט חגיגי ומלא טעמים וניחוחות לשנה האזרחית החדשה, דגים ופירות ים טריים המובאים על ידי הדייגים מהמזח ישר אל המסעדה.
אוייסטר ג'ילרדו על מצע של קרח כתוש- 28 ₪
קפוצ'ינו סרטנים- 12 ₪
פילה ברבוניות עם קרם חומוס ועדשים שחורות- 49 ₪
סביצ'ה דג אנטיאס על קרם חצילים, לבנה ורוטב לימונים כבושים- 34 ₪
סינטה טלה עם פירה שורשים, מח עצם ברוטב יין פורט- 134 ₪
פילה לוקוס על קרם ארטישוק ירושלמי, סלרי ותפוחי אדמה אפויים- 129 ₪
בחצות- קבלת השנה החדשה עם כוסית שמפניה על חשבון הבית. מומלץ להזמין מקומות מראש.
מסעדת "אל מרסא"- 04-9019281
צילום בועז לביא

מסעדת "הירקון 99" במלון דן תל אביב, בניצוחו של שף המלון עובד אלפיה, מציעה תפריט מיוחד לערב הסילבסטר 2014
השף יצר תפריט המתבסס על חומרי גלם מקומיים, טריים ומשובחים, עם נגיעות בינלאומיות. התפריט לסילבסטר שיוגש במסעדה כשר ומאפשר לאורחים לא להתפשר וליהנות מארוחה כשרה במסעדת שף יוקרתית.
התפריט כולל: בליני – סלמון במלח ים וביצה עלומה, סלט שקדי עגל שומר צנונית והדרים. טרין חם של ברווז בפורט ותאנים. קונסמה עגבניות וארטישוק. טורנדו רוסיני ברוטב כמהין וציר בקר. עלי סלנובה ואפרסמון בויניגרט. טעימות מתוקים. פטיפורים.
יינות: ירדן רוזה, הרי גליל אביבים, מרון יקב יראון, חרמון מוסקט

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר