שף יואב בר סוגר את מאראבו ויוצא לדרך חדשה של אוכל שף מוכן

לאחר 6 שנים של הפעלת מסעדת מאראבו, החליט שף יואב בר, בעלים ושף המסעדה, לצאת דרך חדשה עם הקמת מיזם CHEF TO GO

 6 שנים של הפעלת מסעדת מאראבו, החליט שף יואב בר, בעלים ושף המסעדה, לצאת דרך חדשה עם הקמת מיזם CHEF TO GO.שף יואב בר

"בסוף חודש דצמבר אנו מסיימים את חוזה השכירות של המסעדה. עובדה זו המצטרפת לתשוקה לגוון את העשייה ולביקוש ההולך וגובר לצריכת אוכל מוכן ברמה גבוהה, הנמכר במחירים "שווים לכל נפש", הביאה להחלטתי להרים את הכפפה ולהקים את המיזם החדש", אומר יואב בר. "במסגרת המיזם נמכור אוכל מוכן טרי וטעים במחירים נוחים; ממנו ניתן יהיה ליהנות בקלות ובנוחות בבית ובמשרד, ולהרגיש כאילו אוכלים מנות שף במסעדה".

הסניף הראשון והממותג של CHEF TO GO, בו יוצעו מנות אוכל ברמה של מסעדה איכותית, אותן ניתן יהיה לאכול במקום או לקחת הביתה ולמשרד, ייפתח בקרוב באזור המרכז. בנוסף ימשיך יואב בר להעניק שירותי "שף פרטי" ולהעביר סדנאות בישול.

חגיגות סיום התקופה יהיו בארוחה מיוחדת שתתקיים ב-26.12.13, וכן בארוחה לציון השנה האזרחית החדשה ב-31.12.13.

 

בארוחה המיוחדת שתיערך במסעדה ב-26.12 בשעה 19:00, יוכלו האורחים ליהנות ממנות דגל, שהוגשו במסעדה במהלך השנים, ביניהן: ניוקי כמהין פיטריות ושמנת, רגו בקר, פסטה מדליוני פילה בקר וריזוטו פירות ים.
מחיר הארוחה, שתכלול מנת פתיחה, מנה ראשונה לבחירה, מנה עיקרית לבחירה ומנה אחרונה, יהיה 185 ₪ לאדם, כולל כוס יין.

 

 

מסעדת מאראבו
בית עוז, רח' אבא הלל 14, רמת גן
טל. 03-6036666

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר