מאקי סושי בר הכשרה מגיעה לרעננה

השף והבעלים של רשת מאקי סושי הוא עידן מנדלוביץ', שיצר תפריט הכולל הרבה ממנות הרולים, ניגירי, סשימי, פוטומאקי, דים סאם, וסלטים המוכרות, אך יש כאן בהחלט טאץ' מקצועי מקורי של צבעים וטעמים

לא שחסר סושי ברעננה, ובכל זאת יש בשורה מרעננת בכך שלאחרונה נפתח באזור התעשייה – בסמוך לבית סאפ ולבניין קורקס עתיר החברות, הסניף השלישי של רשת אסייתית הנקראת "מאקי סושי" (סניפים אחרים: חיפה ונתניה), אותו מוביל בתבונה ובנעימות הזכיין צדוק, מה שבא לביטוי לא רק במראה המקום אלא אפילו במוזיקת הרקע השקטה – כן, תתפלאו, אבל חוליו איגלסיאס שקט הולך מצוין עם סושי בשעת ערב מוקדמת.
בחזית הבניין בו שוכן עתה סניף אופיס דיפו, יש שניצליה. אז אל תטעו: מאקי נמצא בדופן הבניין, וצדוק מבטיח חניה בערב למי שיגיעו למסעדה.

 

השף והבעלים של רשת מאקי סושי הוא עידן מנדלוביץ', שיצר תפריט הכולל הרבה ממנות הרולים, ניגירי, סשימי, פוטומאקי, דים סאם, וסלטים המוכרות מתפריטי מסעדות סושי אסייאתיות אחרות, אך יש כאן בהחלט טאץ' מקצועי מקורי של צבעים וטעמים – תבקשו מצדוק להראות לכם תמונה של מגש סושי מסיבות עם 140 יחידות בכ- 300 ₪, שכבר הפך ללהיט ברעננה, ותבינו במה מדובר.

לשף מנדלוביץ' ניסיון רב בתחום המסעדנות בארץ, כשף במלונות, שף ראשי ביערות הכרמל, יועץ קולינרי ומתכנן תפריטים של מסעדות, כולל התפריט של רשת אסייתית ארצית, ועתה הבעלים והשף של "מאקי סושי בר".
הגישה שלו היא להציע לסועדים מגוון של מנות אסייתיות, ולתת לסושי אופי צעיר יותר, יצירתי יותר וכשר – וברעננה כשר זה חשוב במיוחד עבור אוכלוסיית העיר; בעצם שילוב המטבח האסייתי עם נגיעות של שף שמכיר את החך הישראלי ויודע לחבר ביניהם.

בין המנות הייחודיות בתפריט: סלט סוויטי – נתחי עוף בטריאקי על ירקות שורש ואטריות אורז בעיטור בוטנים; שניצלונים בבצק בירה יפנית בתוספת צ'ילי שום
באגף הסושי תמצאו מעבר לרולים מסוגים שונים, גם סנדוויצ'י סושי ורולים מיוחדים כמו שימאג'י סנדוויץ' – רול סלמון סשימי, שיטאקי, בטטה ואבוקדו בציפוי שבבי בוטנים; רול בונזאי – סלמון במעטפת שבבי פנקו בתוספת ספייסי מיונז וירקות; או רול יינג ויינג עם דג לבן בטמפורה או סלמון לבחירה, אבוקדו עירית ובטטה.

אנחנו חשבנו לאכול באלגנטיות בריטית טיפוסית, אך מהר מאוד נכנענו להיצע בתפריט. כך נהנינו מאוד מרול סלמון קריספי מטוגן בטמפורה (8 יחידות), עם מלפפון ואבוקדו. יחד עם הרוטבים אותם מכינים כאן במקום – זה פשוט להיט טעים. סשימי בס וסשימי טונה (32 ₪ למנה) הוכיחו כי הדגים כאן איכותיים. הדים סאם המעורב שהגיע לשולחן היה טעים ביותר, וכך גם הספיישל מאקי – סלמון ודג לבן בציפוי טמפורה, בטטה וחמוצים יפניים.

למי שרוצה ארוחה שלמה ובריאה במקלעת אידוי מבמבוק (סטימר), כדאי להזמין דג סלמון במעטפת רוטב נפאלי בתוספת ירקות מאודים ואורז לבן. בשיטת הכנה זאת הדג לא מתייבש, שומר על עסיסיות וטעם, הירקות מתרככים אך לא מסתמרטטים, והסך הכל משביע וטעים ביותר.

טייק אוויי ומשלוחים הם מרכיב חשוב בפעילות מאקי סושי, כולל מגש סושי מסיבות שתואר קודם. ההייטקיסטים ועובדי 360 ריטייל – בעלי אופיס דיפו, כבר אימצו את מאקי סושי בצהרים. לתושבי רעננה המחפשים אוכל אסייאתי טרי, טעים וכשר, כדאי להצטרף אליהם בערב (כולל מוצ"ש) וביום שישי.

מאקי סושי בר
כשר בהשגחת הרבנות
רח' התעשייה 5, אזור תעשייה רעננה
טל. 09-8800440

א' – ה' 10:00-23:00, ו' 09:00 עד שעה לפני כניסת השבת, מוצ"ש חצי שעה מיציאת השבת עד 23:00

 

צילום אורן שלו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר