מסעדות ואוכל מוכן לראש השנה 2014-תשע"ה

למי שלא רוצה להכין לבד ולא לטרוח לאירוח בבית, יש פתרון: מסעדות המציעות ארוחות חג, ואפשר לקנות אוכל מוכן. בתיאבון ושנה טובה

מסעדת אחוזת שולמית בראש פינה מציעה ארוחת ערב חגיגית לראש השנה
המסעדה הוותיקה במושבה ראש פינה, שמתמחה בעישון בשרים ודגים שנחו במעשנת מיוחדת, תערוך ארוחת ערב חגיגית ואנינה לראש השנה.
התפריט החגיגי שנרקח במיוחד לערב זה יציע מגוון מנות ראשונות, עיקריות וקינוחים מפתים לצד בקבוק יין אדום או לבן לבחירה, שתייה קרה וחמה. צלחת עם תפוח בדבש, הסמל המובהק של החג יככב בכל שולחן לשנה מתוקה.
לצד אווירה נוסטלגית והיסטורית מהמאה הקודמת. בין המנות שיוגשו: עלי גפן ממולאים בבשר טלה, מדליוני פילה, חזה אווז מעושן ופילה דניס ברוטב פרובנסל. לקינוח יבחרו הסועדים בין עוגת שוקולד חמה; עוגת טארט טאטן; ושזיפים שיכורים. מחיר לסועד 320 שקלים.
מסעדת אחוזת שולמית, רח' דוד שו"ב 34; ראש פינה; 04-6931485

צילום יפית בשבקין

 

 

מסעדת בית שלום במטולה: בראש השנה מנות חדשות ממטבחו של שף אסף אוטולנגי
המנות מבוססות על חומרי גלם טריים המגיעים היישר מגינת התבלינים החדשה, הנמצאת בסמוך למסעדה, בשילוב מנות בשריות, דגים, מאפים, ארוחות בוקר עשירות, ועוד. ראש השנה 25-27 בספטמבר.
בין המנות הראשונות: עלי גפן ממולאים בבורגול ועדשים ברוטב יוגורט ונענע, סלט פטוש עם ירקות ועשבים טריים מגינת התבלינים, פיתה מטוגנת ופטה כבשים, סלט הכפר עם חסה אייסברג, עלי בייבי, רצועות ירקות, עגבניות שרי, צנונית, פיצוחים וצ'יפס בטטה.
בין המנות העיקריות: טורטליני במילוי פטריות פורצ'יני ברוטב שמנת כמהין, חונקי כמרים מוקפצים עם שרי בזיליקום וזיתי קלמטה או ברוטב שמנת פטריות.
גם דגים ומבחר מנות בשרים מנתחי עגל איכותיים, מעדרי הבקר המטופחים בגליל ובגולן.
לאורך ימי החג ניתן ליהנות מארוחות בוקר עשירות הכוללות מגוון סוגי גבינות טריות זיתים שחורים וירוקים ממטע המשפחה, לחם דגנים הנאפה במקום, פלטת דגים כבושים תוצרת בית, ביצים- לפי בקשת האורח, סלטים טריים, מוזלי ביתי בשילוב פירות העונה, קנקן לימונדה/ תפוזים, שתייה חמה וחליטות תה מגינת המסעדה. ארוחת הבוקר מוגשת בין השעות – 09:00-11:30.
שעות פתיחת המסעדה- בין התאריכים- 25-27 בספטמבר מ- 12:00 עד אחרון הסועדים.
מסעדת בית שלום מטולה – 04-6940767
צילום יעל שביט

חוגגים את ארוחות ראש השנה במלון ממילא ירושלים
מלון ממילא, בליבה של העיר מול חומות העיר העתיקה, מזמין לארוחות חג ראש השנה עם תפריט שנבנה במיוחד לשנה החדשה על ידי השף קובי בכר.
פתיחה עם צלחת ברכות המאגדת בתוכה תפוח בדבש, זר תמרים טרי, מרמלדת דלעת, עלי מנגולד חלוטים, לוביה חלוטה, כרישה חלוטה, גרגירי רימון, ראש דג וגזר גמדי ביין וצימוקים ועוד מנות ברוח החג ושבעת המינים, בצירוף לחמים טריים שיוגשו למרכז השולחן.
בהמשך התפריט מזנון סלטים, מזנון מנות ראשונות עשיר, עיקריות רבות לבחירה, מנות ילדים. לסיום תוכלו להמתיק את השנה החדשה עם מזנון פירות וקינוחים.
מחיר לסועד: 115$ לא כולל מע"מ, מחיר לילד: 86.25$ לא כולל מע"מ.
מלון ממילא – רחוב המלך שלמה 11 ירושלים, 02-548.2222  

ראש השנה במסעדת הדגים בנמל עין גב
מסעדת הדגים בנמל עין גב מזמינה לאורך ימי חג ראש השנה ליהנות ממבחר מטעמי דגים ומנות חדשות מתפריט המסעדה החדש , שיצר שף עוזי בן, ראש השנה, 24-27 בספטמבר 2014: מבחר מנות של דגים טריים בגריל פחמים ובתנור. בין המנות החדשות:
חציל עג'אמי על האש- מתובל בשמן זית, בזיליקום ושום מוגש עם טחינה ולחמנייה ביתית.
אדום לבן- שיפודי פילה סלמון וגבינת חלומי בציפוי שומשום עם רוטב סויה, מלפפון ופלפלים קלויים.
חריימה עין גב- מנת דג משתנה (פילה בורי/דרנה/סלמון/קציצות דג) ברוטב עגבניות אוריינטלי עם לימון פרסי, כוסברה וגרגירי חומוס, מוגש עם מיני פרנה במחבת.
ברבוניה צ'יפס- פילה ברבוניה מטוגן מוגש על מצע רוטב צ'רמלה ועלי ארוגולה.
בין הגלים- מיקס דגים, בורי, סרדיני הכינרת ופילה אמנון.
שעות פתיחת המסעדה בימי ראש השנה:
24.9.14 – יום רביעי, ערב ראש השנה- 12:00-15:00
25-26.9.14 – ימי חמישי, שישי- 12:00-22:00
27.9.14 – יום שבת- 12:00-21:00
מסעדת הדגים עין גב – 04-6658136

מסעדת "Blackstone Bistro & Lounge" מציעה ארוחת ראש השנה חגיגית
המסעדה תפתח את השנה העברית בארוחת ערב חגיגית במיוחד ביום רביעי 24.9.14, החל מ- 19:00, תתקיים סעודה עם תפריט עשיר ומגוון שהרכיב השף קובי עבד, שכולל בין היתר אינטרפרטציות עדכניות למנות מסורתיות.
הארוחה מורכבת מארבע מנות וכוללת בר סלטים ומנות ראשונות, מנת ביניים, מנה עיקרית, קינוח ושתייה קלה. בנוסף לתפריט האוכל, האורחים יוכלו להרים כוסית לרגל השנה החדשה ולבחור משקאות מקוקטייל הספיישלים שהותאם לרוח לחג.
תמחור: 450 ₪ לסועד, 390 ₪ לילד עד גיל 12. יש להזמין מקומות מראש: 03-9300033.
 "BLACKSTONE Bistro & Lounge", מלון אינדיגו ת"א, אהליאב 5, מתחם הבורסה רמת גן. 03-9300033
 

ארוחת ראש השנה 2014 במתחם השף ניר צוק ביפו
מתחם השף ניר צוק ביפו יהיה פתוח בערב ראש השנה, שיחול ביום ד', 24 בספטמבר 2014. במתחם תוצע, החל משעות הערב, ארוחה חגיגית משולבת באווירה יהודית ועכשווית, עם טעמים מבית אימא.
ארוחת ערב ראש השנה כוללת:
מנת פתיחה: מרק עוף קלאסי עם קניידלך וורניקס כבד.
מנות ראשונות: כבד קצוץ, גפילטע פיש, סלט אנדיב אגוזים וכבושים מהים ומהגן.
עיקרית לבחירה: קדירת טלה מהחווה / דג ים בתנור לוהט עם ירקות צעירים.
קינוח: וריאציה של תפוחים בדבש.
הארוחה תוגש בליווי מגוון לחמים, חמאה צהובה ושמן זית. ניתן להזמין מנות צמחוניות או טבעוניות. המחיר: 350 ₪ לסועד.
מתחם השף ניר צוק, הצורפים 14 יפו. 03-5184668
צילום גלעד קוולרצ'יק

ביסטרו 'טשרניחובסקי 6' – ארוחת שף איכותית, משפחתית וחגיגית
בביסטרו 'טשרניחובסקי 6', שבבעלות השף איל מרון, יקיימו ארוחת ערב ראש השנה חגיגית, משפחתית וטעימה ביותר.
בארוחה, אשר תוגש ביום רביעי 24.9, החל מהשעה 18:00, ייהנו האורחים מתפריט חג, שנבנה במיוחד לערב המיוחד הזה, הכולל: תפוח בדבש, רימונים, מבחר מנות ראשונות, מנה עיקרית, קינוחים, סלסלת לחמים, שתייה קלה, שתייה חמה ויין הבית אדום ולבן.
 למנה ראשונה, יוגשו לשולחן: כבד קצוץ עם בצל מטוגן בשמאלץ, גפילטע פיש וחזרת אדומה, קציצות פרסה ומבחר סלטים.
למנה העיקרית ניתן יהיה לבחור מבין המנות הבאות: פילה דג בעגבניות שרי, יין לבן, צלפים, מרווה וזיתים; ביף בורגיניון – בשר בבישול ארוך ביין אדום וירקות שורש; שוק אווז קונפי עם רוטב פורט ודבלים; פילה סלמון ברוטב לימוני מתקתק; וצלי עוף בתנור ביין לבן, פלפלים ובצלצלים.
המנות האחרונות, ביניהן: טארט שוקולד, עוגת גבינה וקרם ברולה – יוגשו למרכז השולחן.
גם הצמחוניים והטבעוניים יוכלו ליהנות מארוחת החג, אשר במסגרתה אף יוצעו מנות טבעוניות וצמחוניות, כולל קינוח.
מחיר הארוחה לאדם, כולל שתייה ללא הגבלה (גם היין) – 320 ₪.
"טשרניחובסקי 6", רחוב טשרניחובסקי 5, תל אביב, 03-6208729
צילום אנטולי מיכאלו

 

ארוחת ערב ראש השנה ב'סוהו'
כמדי שנה עורכת מסעדת הסוהו בראשון לציון, ארוחת ערב חגיגית לציון ראש השנה. המסעדה כולה לובשת אווירת חג, השולחנות ערוכים עם צלחת ברכות מסורתית ותפריט עשיר הכולל מנות ראשונות, סושי, עיקריות וקינוחים למרכז שולחן לצד שתייה קלה וחמה ויין להרמת כוסית לשנה החדשה. השף אורי וקסלר יצר תפריט מגוון בניחוח אסייתי המתאים לכל חך. המחיר לסועד 359 ₪ (מחיר לילד 125 ₪). 24/9 שעה 19:00 (הגשת מנות בשעה 19:30)
סוהו. משה בקר 15 אזור התעשייה הישן ראשון לציון. 054-3500501

03-9658395

צילום דודי מוסקוביץ

 

רשת BBB מציעה מנות חדשות בהשראת ראש השנה
לרגל ראש השנה רשת המסעדות ההמבורגרים BBB ב- 22 סניפיה ברחבי הארץ, מנות חדשות עסיסיות וחגיגיות , אשר יוגשו במהלך כל ימי חגי תשרי, מ- 23.9 עד 16.10.
מנות הספיישל שיוצעו במהלך החג:
סלט טאבולה רימונים – מחיר: 41 ₪, לחברי מועדון: 37 ₪.
המבורגר קצבים – מחיר: 59 ₪, מחיר לחברי מועדון: 53 ₪.
קינוח ברולה תפוחים וקינמון – מחיר: 35 ₪, לחברי מועדון:31 ₪.
צילום אסף לוי

 

 

ארוחת חג של ינאי’ Sאוכל מוכן בעמק יזרעאל
למי שאין חשק או זמן לבשל החג, לעמוד במטבח ולטרוח על הסירים, ינאי's אוכל מוכן בבית לחם הגלילית, בלב הנופים הירוקים של עמק יזרעאל, מציעים אוכל מוכן עם תפריט עשיר הכולל: בשרים, עופות, דגים, פסטות, תוספות, ירקות מבושלים, מרקים וסלטים, וגם מבחר גדול של קינוחים.
ינאי'S אוכל מוכן- מתחם מסחרי בית לחם הגלילית. לבירורים והזמנות:

04-9930791.
החנות במתחם מסחרי בית לחם הגלילית על כביש 77. מזל: 052-584-3749

צילום יפית בשבקין

 

 

חנות המפעל של "אוכל ביתי ניר עציון" מציעה תפריט עשיר וחגיגי לארוחת החג
חברת "אוכל ביתי ניר עציון", המתמחה באספקת אוכל מוכן למקומות עבודה, שוק מקצועי ואירועים, מציעה לקראת חג ראש השנה אוכל מוכן לחג בחנות המפעל במושב ניר עציון.
התפריט כולל מגוון מנות עשיר וחגיגי הכולל: תבשילים מסורתיים, דגים, מגוון בשרים, סלטים, תוספות, מנות צמחוניות ועוגות.
דוגמאות למחירי המנות: גפילטע פיש (6 קציצות)– 40 ₪, מרק עוף מסורתי (2 ליטר) – 25 ₪, קניידלך (20 כדורים) – 35 ₪, כרעי עוף בדבש ופירות יבשים – 70 ₪ לק"ג, גולש בקר ברוטב שזיפים – 75 ₪ לק"ג, צלי בקר ברוטב פטריות – 100 ₪ לק"ג, סטייק פרגיות ברוטב ברביקיו – 110 ₪ לק"ג, חציל ממולא ברוטב – 55 ₪ לק"ג, פילה סלמון ברוטב לימון ושקדים – 120 ₪ לק"ג, פילה אמנון אפוי בתנור – 100 ₪ לק"ג, מעדן לשון – 120 ₪ לק"ג, ירקות שורש אפויים ( 1 ק"ג) – 40 ₪, סירות תפודים בשמן זית – 30 ₪ לק"ג, פשטידת בצל – 40 ₪, כבד קצוץ (500 גרם) – 55 ₪, צימעס מסורתי – 35 ₪ לק"ג, קרפלך תפוחי אדמה – 40 ₪ לק"ג.
האוכל כשר בהשגחת רבנות ניר עציון. הודו ועוף- מהדרין, בשר בקר – "חלק", ירקות עלים – מהדרין.
מועדים לקנייה לחג: יום ג' – 23.9.14 – 10:00 – 18:00, יום ד' – 24.9.14 – 9:00 – 13:00.

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר