שיין אנד שארפ מתכוננים לחורף

מסעדת שיין אנד שארפ של יענקלה שיין, המצוידת במקרר בשרים מרשים, החליטה להשיק תפריט חורף, למרות שאנחנו בעצם עוד בסתיו, והמעלות לא בדיוק מגרדות את האפס

מסעדת שיין אנד שארפ של יענקלה שיין, המצוידת במקרר בשרים מרשים, החליטה להשיק תפריט חורף, למרות שאנחנו בעצם עוד בסתיו, והמעלות לא בדיוק מגרדות את האפס.

השף החדש והצעיר אלעד לוי ניסה לתת לתפריט לוק אירופאי/מזרח תיכוני, ובערב מעט קריר אחרי מטחי גשם, הגענו לדגום את תפריט החורף החדש, שיכלול מנות צמחוניות כמו סלט קייל על טחינה, לצד מנות ימיות כמו ניוקי שרימפס עם עגבניות מיובשות וסשימי מוסר ים עם טובקו, מנות מבית אימא – קובה ליד בורגול וטחינה, מנות א- לה איטליה איטלקית של פסטה עם פילה וטורטליני של זנב שור. כמובן שנשארים כאן עם הבשרים הטובים, כמו בקרפצ'יו ובאנטריקוט שנצלה על הגריל עד למידת העשייה הנכונה.

לחם מצוין, רוטב עגבניות חריףףף וחמאה עם מלח היוו מנת טרום-פתיחת מעולה, טריה ובמקום.
כנפי העוף ללא עצם היו מצוינות, הקובה של סבתא טובה גם היא, אבל שילובה בתפריט חורף היה מוזר. הקייל על הטחינה היה נחמד, אבל סלט העוף האסייתי היה עוף מוזר – תרתי משמע. ניוקי שרימפס טוב לחורף, אבל סשימי? הפסטה הייתה טעימה אך טורטליני זנב השור התעלה.

ההגשה נאה והשירות מצוין, כוסות היין מכובדות. רואים שנותנים כאן כבוד לאוכל וליין.
אז נכון שחיכיתי לתפריט חורף של מרקים או קדירת בשר שמנה ונימוחה, אבל מפני שהחורף עדיין לא פה, יש מקום לתיקון.

 

מסעדת Shine & Sharp
רח' יגאל אלון 65 תל אביב
טל. 03-5364755

 

צילום אלדד שושן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר