לחולי צליאק ולרגישים לגלוטן: "בית הפנקייק המקורי" מציע פנקייק ללא גלוטן

בשלב ראשון הפנקייק ללא גלוטן יוצע בסניף הרשת שנפתח לאחרונה בנמל תל אביב. בנוסף מספקת "בר-אל" לרשת גם לחמניית ג'בטה ללא גלוטן, עבור הלקוחות בשני הסניפים

רשת "בית הפנקייק המקורי" (סניפים בהרצליה ובנמל תל אביב), תצציע ללקוחותיה פנקייק ללא גלוטן. זאת בעקבות הסכם שיתוף פעולה עליו חתמה עם חברת "בר-אל" – יצרנית מוצרי מזון ללא גלוטן, לאספקת תערובת אותה פיתחה והמאפשרת להכין פנקייק טרי שאינו מכיל גלוטן.

בשלב ראשון הפנקייק ללא גלוטן יוצע בסניף הרשת שנפתח לאחרונה בנמל תל אביב. בנוסף מספקת "בר-אל" לרשת גם לחמניית ג'בטה ללא גלוטן, עבור הלקוחות בשני הסניפים.

 

אלון קיפניס, מנהל סניף "בית הפנקייק המקורי" בנמל תל אביב, אומר כי המהלך בא בעקבות ביקוש של חולי צליאק ורגישים לגלוטן לבלות וליהנות במסעדה עם החברים והמשפחה כמו כולם, וכן מביקוש גובר של לקוחות רבים המעוניינים להפחית באכילת גלוטן. בטעימות שערכה הרשת של הפנקייק שהוכן מהתערובת המיוחדת של "בר-אל", זכה הפנקייק לתגובות טובות מאוד על הטעם ההמרקם האוורירי.

 

עפרי בר מאיר, מנהלת השיווק של "בר-אל", מציינת כי החברה משקיעה מאמץ בפיתוח מוצרים ללא גלוטן, במטרה לאפשר לחולי צליאק ולרגישים לגלוטן לנהל אורח חיים רגיל עד כמה שאפשר. "שיתוף פעולה עם רשת בית הפנקייק המקורי הוא בגדר אחריות חברתית כלפי אוכלוסייה מיוחדת, שמתמודדת יום יום בעל כורחה עם הגבלות על מגוון מאכלים, ונאלצת להימנע מבילוי במסעדות שלא מציעות מנות ללא גלוטן", היא אומרת.

 

בר-אל מספקת מגוון מוצרים ללא גלוטן לרשתות בתי קפה, בהן ארומה, קפה לנדוור, קפה גרג, קפה קפה, וקפה נטו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר