3.3: ארוחת טעימות של 14 שפים וסומלייה לטובת ארוחות פסח במעונות לנשים במצוקה

מועצת גפן היין בשיתוף יקבי ישראל, יארחו בבית הספר לקולינריה "דן גורמה" ערב טעימות מיוחד, שיכלול טעימות של מיטב היקבים הישראלים ומנות טעימות של שמונה שפים מובילים. מחיר השתתפות – 200 ₪, וכל ההכנסות קודש לקיום ארוחות ליל הסדר בחמישה מעונות לנשים במצוקה

מועצת גפן היין בשיתוף יקבי ישראל, יארחו בבית הספר לקולינריה "דן גורמה" ערב טעימות מיוחד, שיכלול טעימות של מיטב היקבים הישראלים ומנות טעימות של שמונה שפים מובילים.
מחיר השתתפות בערב הטעימות – 200 ₪, וכל ההכנסות קודש לקיום ארוחות ליל הסדר בחמישה מעונות לנשים במצוקה.

השפים והמסעדות שישתתפו באירוע:
איל לביא – מסעדת רוקח 73, אוראל קמחי – מסעדת פופינה, קובי בכר – מסעדת רופ טופ במלון ממילא, מיקי שמו – רשת קונדיטוריות מיקי שמו, מוטי טיטמן ואור מיכאלי – מסעדת מלגו ומלבר, גיא מלכה – מסעדת ווסטסייד במלון רויאל ביץ' תל-אביב, שחר דבח – סו שף פושון ת"א, עופר בן אור – מסעדת ביירן, מידן סיבוני -אומן הסושי מ"משחקי השף", אפרת ליברפרויד ומאיה רביבו – קונדיטוריות ומורות בדן גורמה, מסעדת מועדון הקצינים ג'ירף, אלון גונן – שף פרטי וכתב יין. סומלייה האירוע: גל זוהר.
תלמידי המגמה הקולינרית הגבוה של דן גורמה יצטרפו לשפים בהכנת ובהגשת המנות.

ארוחת הטעימות תתחיל בשעה 19:00, בשעה 21:00 יעלה יובל כספין עם מופע השירים "שר שירי נשים".
במהלך הערב תתקיים מכירה פומבית בהנחייתו של אמנון פאר. במכירה ימכרו יינות ישראלים מיוחדים שנתרמו על ידי היקבים, וצילומי גפן ויין של מיטב הצלמים.

מספר המקומות מוגבל. טלפון להזמנות : 0543200033

תפריט המנות שנסגרו:
• איל לביא, מסעדת רוקח 73 – קציצות דגים על סלט.
• אור מיכאלי ומוטי טיטמן, מסעדת מלגו ומלבר – סלמון כבוש, סלק, קרם ארטישוק ירושלמי וטוביקו שחור – תהיה גם הפתעה נוספת.
• מועדון הקצינים ג'ירף – מרק עדשים טבעוני עם ירקות שורש, חלב קוקוס וכוסברה טרייה בתיבול הודי..
• אוראל קמחי, מסעדת פופינה – לחי עגל -שפונדרה עגל עם פולנטה קריספית וסלטון סלרי ופלחי הדרים.
• שחר דבח, פושון ת"א – פרגית על קרם כרובית בקוקוס.
• עופר בן אור, מסעדת ביירן – כבד קצוץ בצנצנת.
• גיא מלכה, מסעדת ווסטסייד – טאג'ין סוכריה (עוף עם פיצוחים) ברוטב תמרינדי.
• מידן סיבוני – סושי.
• אלון גונן – ביף בורגיניון.
• קובי בכר, מסעדת רופ טופ, מלון ממילא – מנת ברווז בפיתה.
• מיקי שמו – קינוחים בכוס – פינגר פוד – קרמי שוקולד מריר עם קולי פטל וקראנץ.
• אפרת ליברפרויד ומאיה רביבו – שתיהן שף קונדיטוריות מורות בדן גורמה יכינו ביחד – דקאווז אגוזים-מוס שוקולד קרמל וקראנץ פרלינה.

 

 

צילומים אפיק גבאי ויח"צ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר