השף שאול בן אדרת מציע במסעדת התרנגול הכחול תפריט עסקית נטול גלוטן וסוכר

מסעדת התרנגול הכחול בניצוחו של השף שאול בן אדרת, תציע לסועדים לראשונה תפריט מיוחד נטול גלוטן וסוכר. התפריט יוגש במקביל לתפריט הקיים, ויכלול עסקית אשר תוגש במשך כל שעות היום, של ראשונה, עיקרית וקינוח במחיר 119 ₪, מבחירה רחבה של 14 מנות חדשות

מסעדת התרנגול הכחול בניצוחו של השף שאול בן אדרת, תציע לסועדים לראשונה תפריט מיוחד נטול גלוטן וסוכר. התפריט יוגש במקביל לתפריט הקיים, ויכלול עסקית אשר תוגש במשך כל שעות היום, של ראשונה, עיקרית וקינוח במחיר 119 ₪, מבחירה רחבה של 14 מנות חדשות.

היוזמה היא פרי חיבור עם מכון אברהמסון, בעקבות סיפורה האישי של אורית בן אדרת, רעיית השף, אשר עברה ב הליך גמילה מגלוטן ומסוכר במכון זה.

"מזה 8 חודשים אני גמולה מגלוטן ומסוכר ואני מרגישה מדהים, הן גופנית והן נפשית. לגלוטן אפקט גדול של כבדות פיזית, ולגמילה מגלוטן השפעה מיידית על תחושת הקלילות הגופנית, שמחלחלת גם לפן הנפשי. מסתבר כי הגלוטן , היה גורם משמעותי בתחושת עייפות שהייתה לי, והיום אני מרגישה כל כך טוב, כך שרציתי להעביר את התחושה הזו גם ללקוחותינו באמצעות התפריט החדש".

התפריט נטול גלוטן וסוכר:
ראשונות
• מרק קרם חצילים, חלב סויה, חלב קוקוס, שמנת, אפונים, וכמהין
• חומוס מסבחה גרגירים וטחינה, ירקות ירוקים מוקפצים בשום ושמן זית
• ארטישוק צלוי, לימון, מרווה וגבינת פטה חמה
• סלט אסיאתי סקיני פסטה כרוב גזר אורגולה עגבניות שמן שומשום וג'ינג'ר כבוש וטרי
• סלט קינואה עשבים צימוקים גרגירי חומוס גרידת לימון קרם טחינה
• טרטר טונה על קרם סלק קוויאר שחור וזיתי טאסוס יבשים

עיקריות
• סקיני פסטה סוגי פטריות רוטב פורציני ביצה עלומה
• פילה בקר על הגריל רוטב טחינה ועמבה וממרח גואקמולי
• פילה דניס על לבנה ונענע וסלט רצועות זוקיני שום ושמן זית
• קציצות בקר בסגנון סנייה טחינה חמה תרד וסלסת עגבניות
• חזה עוף בגריל קרם חצילים שחורים ועגבניות שרי אפויות

מנות אחרונות
• תותים
• טראפלס שוקולד דבש
• טפיוקה פירות, חלב קוקוס, דבש

מחיר לסועד: מנה ראשונה, עיקרית וקינוח במחיר 119 ₪

התרנגול הכחול, ניסים אלוני 10, תל אביב. 03-5443349

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר