שבועות של מסעדות – סופ"ש של אוכל

חג השבועות מגיע. למי שנוסעים בחג יש שפע אפשרויות של ארוחות מחוץ לבית, לא רק אצל בני משפחה וחברים

מסעדת "בלה" בית שערים לובשת לבן וחוגגת את חג השבועות
מסעדת "בלה" מזמינה אתכם לבלות את חג השבועות – ימים שישי- ראשון, 22-24.05.15 בעמק יזרעאל עם מנות מיוחד לרגל החג.
שף מסעדת "בלה", עידן ליפשיץ, מוסיף לתפריט שתי מנות מיוחדות:
פלטת גבינות של משק יעקבס, ועלי גפן סטייל בלה בליווי של יוגורט קיצי – כשהעלים נקטפים מכרם המסעדה. 
בנוסף, המסעדה מפעילה מעדניית מוצרים באווירת החג וכמחווה לחקלאי העמק: זיתים בכבישה עצמית, ארטישוקים מוחמצים, מחית כמהין, שמן זית, אנשובי של אורטיז, ויינות של יקב טוליפ מהעמק – וויט טוליפ וקברנה טוליפ. כל זאת בנוסף לתפריט הרגיל.
מסעדת בלה – מושב בית שערים, בכניסה למושב. 04-9830730.
צילום דניאל לילה

 

ערב שבועות חגיגי במסעדת הסוהו בראשל"צ
בחג שבועות השנה תערוך מסעדת הסוהו ארוחת חג מיוחדת. הארוחה תתקיים בשני סבבים בשעות 18:30 ו-22:30.
בתפריט:
פילה מוסר ים על הפלנצ'ה -מוגש על מצע רביולי במילוי כרובית, שעועית ירוקה, בצל סגול, שום ועגבניות שרי ברוטב שמנת רוקט. 139 ₪
סלט סלק -סלק צלוי בשמן זית וחומץ בלסמי, קוביות חלומי, עגבניות שרי, סלנובה, שעועית ירוקה, פלפל פפדיו ונבטי חמניה. 59 ₪
קרפצ'יו דניס – פרוסות דניס, קרעי מוצרלה, נבטי בזיליקום, צנונית, קונפי, שום, פרוסות מלפפון ברוטב שמן זית, לימון וווסאבי. 71 ₪
רול חם – הוט מוצרלה- סלמון נא, בטטה, עטוף בסלמון נא ומעל גבינת מוצרלה מגורדת. מעל רוטב על בסיס רימונים. 51 ₪
אצה עטופה בטונה (דג נא) עם תערובת ספייסי סלמון, מלפפון וגבינת עיזים, מעל אבוקדו, עירית ורוטב על בסיס רימונים. 63 ₪
הסועדים יוכלו להמשיך בחגיגות אל תוך הלילה במסיבה מיוחדת שתתקיים במסעדה בניצוחו של די ג'יי טל טובי.
מחוץ למסעדה יוצב בר משקאות אשר יהווה את יריית הפתיחה לאירועי הקיץ בסוהו. הכניסה למסיבה חופשית.
סוהו, משה בקר 15 אזור התעשייה הישן ראשון לציון. 03-9658395


GOOMBA לשבועות
המסעדה האיטלקית בשירות עצמי goomba שמציעה פסטות בעבודת יד,ובצק פיצה שלה, מציגה ספיישל לשבועות: פסטת "חובקי כמרים" עם בטטה, שמנת, גבינת עיזים וערמונים ב-41 ₪.
סניפים- ראשון לציון – רחוב לזרוב 23 אזור תעשייה חדש ראשל"צ

03-7743330` פתח תקווה – רחוב לשם 11 03-6236411

 

בראנץ' שבועות ב"טשרניחובסקי 6"
ביסטרו "טשרניחובסקי 6", שבבעלות שף איל מרון, מציע בימי החג (22-24במאי) בראנץ' שבועות חגיגי במחיר של 95 ₪ לסועד. בארוחה: מלחמי בוטיק, צלחת גבינות, ירקות, קרם מש וירוקים, סלמון כבוש, מנה עיקרית לבחירה וכוס מיץ או קפה.
בין המנות העיקריות: קיש כרישה ופטריות, קיש פרובנסיאל, מאפה חצילים וגבינות, לזניה לבנה של גבינות ותרד, אומלט גאודה.
את ארוחת הבראנץ' ניתן ללוות במשקאות קיציים פורטוגליים, ביניהם קוקטייל פורטו ויין ויניו ורדה.
שישי 22.5 – 10:30-15:00, שבת 23.5 – 10:00-17:00, ראשון 24.5 – 10:00-17:00.
"טשרניחובסקי 6", רחוב טשרניחובסקי 5, תל אביב. 03-6208729
צילום אנטולי מיכאלו

שבועות בפורטו
בר היין "Porto" (פורטו) יקיים ב-22 במאי (יום שישי) – 10-17 – חגיגתשבועות. במסגרת האירוע יוצעו לסועדים מנות של צלחת גבינות (62 ₪), דגים כבושים (62 ₪) ומנות התפריט הרגיל; וכן יינות לבנים ויינות רוזה מפורטוגל שהושקו בימים אלו.
בין היינות הקיציים, שיוצעו במיוחד לחג הלבן: ויניו ורדה – יין לבן חצי יבש (28 ₪ לכוס), רוזה מעמק הדורו (38 ₪ לכוס), קוקטייל פורט לבן (28 ₪ לכוס). בקבוקי היין ימכרו במחיר מדף בתוספת 20 ₪ דמי חליצה. ניתן לרכוש יינות הביתה במחירים מיוחדים.
Porto, טשרניחובסקי 6, תל אביב 03-6206610
צילום דן פרץ


חגיגת שבועות ב"קוצ'ינה תמר"

השפית תמר כהן צדק חוגגת שבועות במסעדת "קוצ'ינה תמר" עם ספיישל מנותפרי יצירתה שיוגשו בנוסף לתפריט הרגיל ברוח החג ביום שבת 23/4/2015.
מנת הדגל בודינו פארמיג'אנו – סופלה גבינת פארמיג'אנו (54 ₪),
רביולי טרטופו- רביולי במילוי גבינת ריקוטה וכמהין (52 ₪),
מרק יוגורט מוגש בדלעת ערמונים אפויה מתוך תפריט הקיץ העתידי (48 ₪),
טליאטלה בנדיירה- פסטת סלק שמוגשת עם גבינת ריקוטה טרייה (74 ₪),
ואל המנות של תמר תצטרף כקינוח צלחת מהגבינות המשובחות של המחלבה הפועלת בחווה האורגנית ב"מצפה הימים" העשויות מחלב מרעה חופש בליווי קונפיטורות מהדיספנסה של "קוצ'ינה תמר".
מסעדת קוצ'ינה תמר, רחוב הצפירה 10, תל-אביב, טלפון 03-6390407
צילום אפיק גבאי

מסעדת 'תטה' – פרדס חנה
במסעדת 'תטה' של השף ניר פרומר חוגגים את חג השבועות כמיטב המסורתבתפריט ספיישלים מיוחד: מפילה אמנון צרוב בפסטו עשבים ויין לבן – 69 ₪, קנלוני במילוי מבחר גבינות ברוטב שמנת קרמי – 58 ₪, סניקרס – קינוח שחיתות של שכבות שוקולד חלב, מריר ובוטנים מוגש סמי פרדו (חצי קפוא) – 37 ₪
התפריט לשישי-שבת ושני (בראשון המסעדה סגורה). לא כשר.
תטה – כביש 650, פרדס חנה, מתחם דור-אלון

04-6376401

רשת המסעדות האיטלקיות 'פיאנו פיאנו'
רועי חנין, השף הראשי של המסעדות האיטלקיות 'פיאנו פיאנו' מציע בשניהסניפים תפריט ספיישלים עם השפים דייב ביגיו (יקנעם) ונמרוד מרום (כפר סבא).
רול מוצרלה – 46 ₪, טורטלצ'ו – 68 ₪, סלמון צלוי בתנור – – 86 ₪, מאפה בבצק פריך לבחירה – 48 ₪, עוגת גבינה אפויה עם מסקרפונה, שמנת וגרידת לימון, קרם רום ותותים – 42 ₪. לא כשר.
פיאנו פיאנו מתחם G כפר סבא – 09-7688778
פיאנו פיאנו קניון G-6 יקנעם – 04-9121912

'ממבו' – מטבח חלבי כשר
בתפריט השבועות המיוחד של "ממבו" (השף ברוך דבח) מהמסעדה החלביתשפועלת במקביל לקונדיטוריה – בין השאר:
קדאיף במילוי חציל קלוי רוטב נפוליטנה וגבינת מוצרלה – 48 ₪
טרין חצילים – שכבות חצילים ,גמבה קלוייה וגבינות מוגש בליווי קרוסטיני וירקות – 48 ₪
ברוסקטה גבינת שמנת וסלמון כבוש מוגש לצד סלט רוקט ואשכולית אדומה – 42 ₪
עלי פילו במילוי גבינות וקראסט של פיסטוקים מוגש עם
התפריט יהיה זמין ביום שני בלבד.
ממבו, קונדיטוריה ומסעדה חלבית כשרה – צומת יקנעם. 04-9938008

ל-פיצה
פיצת הבוטיק "ל-פיצה" מבית מסעדת "ללה" האיטלקית בלב שדות עמק יזרעאל (צומת כפר ברוך), תציע במהלך שבועות (שישי-שני) תפריט פיצות מורחב, הנאפות בתנור אבן מיוחד. המחירים 35 ₪ עד 47 ₪ עבור מגש אחד. בתפריט גם פיצה מקמח מלא ופיצה טבעונית. לא כשר.
ל-פיצה, (צמוד למסעדת ללה) – צומת כפר ברוך, עמק יזרעאל. 057-944068

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר