קמפנלו: מיקום, אווירה, אוכל

קמפנלו ממשיכים לעשות את מה שהם יודעים לעשות טוב: לספק ארוחה איטלקית טובה ולא מחייבת, במיקום מצוין ובאווירה מזמינה. כדאי

אנחנו אוהבים לאכול בקמפנלו. זה המיקום, שדרות נורדאו פינת בן יהודה, עם הבריזה שמגיעה מהים גם בימים חמים, עם האפשרות המושלמת לצפות בעוברי האורח; זו האווירה הקלילה שיש במקום עצמו; והאוכל האיטלקי של השפים מנה שטרום ואריק לופו, שגם הפעם שומר על אותו העקרון: אוכל קליל, צבעוני וטרי, שמגיע במנות בגודל אנושי ובתמחור הוגן.

תפריט הקיץ מציע מנות דוגמת אספרגוס טרי המוגש עם פסטו פיסטוק ופרמז'ן (40 שקלים). הפסטו הפתיע לטובה בטעם שלו, והשתלב היטב עם הגבינה ועם האספרגוס שנחלט בדיוק במידה הנכונה. סלט הקיץ מצדיק את שמו: חסות, רוקט, תפוח, נקטרינות, אגוזים, וריקוטה סלטה מחלב כבשים. הכל מוגש בויניגרט הדרים (46 שקלים). הירקות טריים, הגבינה טובה, והוויניגרט העדין מחבר את הכל בהצלחה.

בקמפנלו עושים פיצות טובות, בעיקר בזכות הבצק הדק והקריספי. החידוש בחלקזה של התפריט, מגיע בצורה של ביאנקה תאנים וגורגונזולה – פיצה לבנה עם מוצרלה, תאנים וגורגונזולה, בתוספת עלי רוקט, אגוזים ופרמז'ן (62 שקלים). הבצק הוא אותו בצק, וכל מה שמעליו הוא פיצה למתקדמים – שילוב הטעמים עובד היטב אך לא בהכרח יתאים לכל אחד. במקביל הזמנו סלסיצ'ה, כלומר נקניקייה איטלקית המוגשת עם כרוב צלוי ותפוחי אדמה (66 שקלים). הנקניקיה עשירה בטעמים, ומשתלבת היטב עם הכרוב הצלוי.

לסיום, איך לא, הקינוחים. לצערנו, לא היה באותו היום סופלייטלה נאפוליטני –מאפה פריך במילוי ריקוטה עם רוטב דובדבני אמרנה, אז הזמנו צנצנת מוס מנגו עם מרנג נוגט, שוקולד לבן, קרם מנגו וגנאש שוקולד לבן (36 שקלים). המתיקות בולטת אך לא מוגזמת, וטעמי השוקולד הלבן והמנגו יוצרים ביחד קינוח קיצי מענג. העובדה שהקינוח, כמו כל המנות, אינו גדול מדי, מאפשרת להרגיע קצת את ייסורי המצפון התזונתיים.

קמפנלו ממשיכים לעשות את מה שהם יודעים לעשות טוב: לספק ארוחה איטלקית טובה ולא מחייבת, במיקום מצוין ובאווירה מזמינה. כדאי.

קמפנלו
רח' בן יהודה 230 תל אביב
טל. 03-544-5558

א'-שבת 8:00-24:00

צילום אנטולי מיכאלו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר