לראשונה ברשת קפה גרג – קישים ולחמים ללא גלוטן

כך יוכלו לקוחות רשת קפה גרג, וחולי הצליאק בפרט, המבקשים להוריד את הגלוטן מהתזונה היומית שלהם, ליהנות מלחמים וקישים במגוון טעמים כמ: בטטה, בצל, חצילים, פטריות ותרד

רשת קפה גרג מציעה לראשונה בסניפיה קישים ולחמים ללא גלוטן, חלבון הנמצא בדגנים – חיטה, שעורה, שיפון ושיבולת שועל, ואסור לצריכה למי שהנם חולי צליאק.
כך יוכלו לקוחות רשת קפה גרג, וחולי הצליאק בפרט, המבקשים להוריד את הגלוטן מהתזונה היומית שלהם, ליהנות מלחמים וקישים במגוון טעמים כמו בטטה, בצל, חצילים, פטריות ותרד.

הטיפול במחלת הצליאק הינו טיפול תזונתי, נטול גלוטן לחלוטין, וכפי שאומר יאיר מלכה, מבעלי רשת קפה גרג: "הרשת שלנו קשובה לקהל לקוחותיה, ושמחה לתת מענה לאלו הרוצים להנות מאורח חיים בריא ולהכניס לתפריט היומי שלהם מזון ללא גלוטן.
זהו שלב התחלתי של התרחבות התפריט למנות ללא גלוטן ברשת". 

רשת קפה גרג כוללת 63 סניפים בפריסה ארצית, כאשר במהלך שנת 2011 עתידים להיפתח עוד 12 סניפים חדשים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר