"שוקולאב" מציגה לכבוד יום העצמאות ה- 65: "הפרלין הכי ישראלי שיש"

רינת גל פרידלנדר, בעלים ומנהלת "שוקולאב", פנתה לתשעה ממיטב השוקולטיירים בארץ בבקשה להמציא ולייצר את הפרלין הכי ישראלי שיש. לדברי רינת, התוצאות שהתקבלו מדהימות

חברת "שוקולאב", המתמחה בשיווק פרלינים איכותיים מבית היוצר של שוקולטיירים מובילים בארץ, הגתה מיזם שוקולד מיוחד, מתוק ויצירתי לכבוד יום העצמאות ה-65 של מדינת ישראל.

רינת גל פרידלנדר, בעלים ומנהלת "שוקולאב", פנתה לתשעה ממיטב השוקולטיירים בארץ בבקשה להמציא ולייצר את הפרלין הכי ישראלי שיש.
לדברי רינת, התוצאות שהתקבלו מדהימות; מגוון עשיר של רעיונות וטעמים – יצירתיות ישראלית במיטבה.

הפרלינים יוצרו במיוחד לקראת חג העצמאות, ובכל יצירה של שוקולטייר ניתן למצוא את חומרי הגלם שמזוהים עם תמצית הישראליות, כפי שהוא רואה אותה.

רינת מספרת על המיזם: "הרעיון עלה אצלי במהלך הפסח, ולמרות הזמן הקצר בין פסח ליום העצמאות יצאתי להפקה זו, ואני מרגישה שהיא סוחפת אחריה את כולם איתי. פניתי לשוקולטיירים שאני עובדת איתם בבקשה להמציא את 'הפרלין הכי ישראלי' בעיניהם, ולנמק למה בחרו דווקא בו. הופעתי מההתלהבות של כולם ומהיצירתיות של התשובות שקיבלתי. החיבור בין תשעה עסקי שוקולד בוטיק, למארז אחד המוקדש ליום העצמאות, מיוחד בפני עצמו. והשילוב עם הטעמים והנימוקים שכל אחד הביא, גורמים לי התרגשות ותחושת גאווה ישראלית אמיתית".

בין הפרלינים:
• גליתא – פרלין החגיגה: שוקולד, שמנת, ליקר וכדורים קראנצ'ים – "לחגוג את העצמאות שלנו, את הבחירות שלנו, לחגוג את החיים. בהשראת עמק הירדן".
• דה קרינה – פרלין דבש וקינמון – "יצרנו פרלין מתוק, חצוף. ישראלי. טעם מורכב ועשיר, מפשטות מופלאה".
• עין כרם המתוקה – פרלין מרציפן, שקדים ושוקולד מריר – "ההשראה משלל השקדיות מסביבנו והשפע שהשקדים מסמלים".
• איקה שוקולד – פרלין הל וקפה- "אני מדמיינת חבר'ה במדים, בשטח. ליד מדורה, מבשלים קפה בפינג'אן… וריח ההל עולה מהתמונה".

"שוקולאב" – 1-700-50-50-39 , 054-9193988 , [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר