שוקרוט – תבשיל נקניקיות, כרוב תבלינים ואלכוהול

מצרכים:50 גרם שומן אווז1 בצל קצוץ200 גרם נקניקיות עגל איכותיות1 תפוח עץ1 בקבוק בירה (או 1 וחצי כוסות יין לבן ריזלינג)500 גרם כרוב כבוש1 כף זרעי קימל1 עלה דפנה1 תפו"א מגורר2 יחידות ציפורןמלח/ פלפל1 כף סוכראופן ההכנה:לטגן את הבצל עד לשקיפות בשומן האווז.להוסיף את התבלינים. להעביר לפיירקס ולהוסיף את הבשר ושאר החומרים. להכניס לתנור שחומם מראש למשך 30-45 דקות ב-180 מעלות.

מצרכים:
50 גרם שומן אווז
1 בצל קצוץ
200 גרם נקניקיות עגל איכותיות
1 תפוח עץ
1 בקבוק בירה (או 1 וחצי כוסות יין לבן ריזלינג)
500 גרם כרוב כבוש
1 כף זרעי קימל
1 עלה דפנה
1 תפו"א מגורר
2 יחידות ציפורן
מלח/ פלפל
1 כף סוכר

אופן ההכנה:
לטגן את הבצל עד לשקיפות בשומן האווז.
להוסיף את התבלינים.
להעביר לפיירקס ולהוסיף את הבשר ושאר החומרים.
להכניס לתנור שחומם מראש למשך 30-45 דקות ב-180 מעלות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר