מרכיבים עבור 4 סועדים:
16 פרוסות דקות של 60 גרם סינטה מיושנת
16 פרוסות של חזה אווז מעושן
16עלי מרווה טריים
חצי כוס יין לבן יבש
כף שמן קנולה
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
מחברים לכל פרוסת סינטה פרוסת חזה אווז מעושן ועלה מרווה בעזרת קיסם.
יוצקים את השמן למחבת חמה ומניחים את פרוסות הסינטה עם חלק האווז והמרווה כלפי מטה.
לאחר 2 דקות יוצקים מחצית כמות היין למחבת לחצי דקה והופכים את נתחי הסינטה.
יוצקים את שארית היין למחבת ממתינים 2 דקות ומוצאים את פרוסות הבשר.
מוצאים את הקיסמים.
מצמצמים את שארית הנוזל במחבת ויוצקים על הבשר.
הצעת הגשה
מומלץ להגיש את המנה עם פירה תפוח אדמה או פירה של ירקות שורש.
דריה – רחוב קרליבך 29 תל אביב 057-9438334
כשרה בהשגחת רבנות תל אביב (כשרות רגילה), ניתן להזמין אירועים עם מוצרים בכשרות מהדרין.