סלטימבוקה

מרכיבים עבור 4 סועדים:16 פרוסות דקות של 60 גרם סינטה מיושנת16 פרוסות של חזה אווז מעושן16עלי מרווה טרייםחצי כוס יין לבן יבשכף שמן קנולהמלחפלפלאופן ההכנה:מחברים לכל פרוסת סינטה פרוסת חזה אווז מעושן ועלה מרווה בעזרת קיסם.יוצקים את השמן למחבת חמה ומניחים את פרוסות הסינטה עם חלק האווז והמרווה כלפי מטה.לאחר 2 דקות יוצקים מחצית כמות היין למחבת לחצי דקה והופכים את נתחי הסינטה.יוצקים את שארית היין למחבת ממתינים 2 דקות ומוצאים את פרוסות הבשר.מוצאים את הקיסמים.מצמצמים את שארית הנוזל במחבת ויוצקים על הבשר.הצעת הגשהמומלץ להגיש את המנה עם פירה תפוח אדמה או פירה של ירקות שורש.דריה – רחוב קרליבך 29 תל אביב 057-9438334כשרה בהשגחת רבנות תל אביב (כשרות רגילה), ניתן להזמין אירועים עם מוצרים בכשרות מהדרין.

מרכיבים עבור 4 סועדים:
16 פרוסות דקות של 60 גרם סינטה מיושנת
16 פרוסות של חזה אווז מעושן
16עלי מרווה טריים
חצי כוס יין לבן יבש
כף שמן קנולה
מלח
פלפל

אופן ההכנה:
מחברים לכל פרוסת סינטה פרוסת חזה אווז מעושן ועלה מרווה בעזרת קיסם.
יוצקים את השמן למחבת חמה ומניחים את פרוסות הסינטה עם חלק האווז והמרווה כלפי מטה.
לאחר 2 דקות יוצקים מחצית כמות היין למחבת לחצי דקה והופכים את נתחי הסינטה.
יוצקים את שארית היין למחבת ממתינים 2 דקות ומוצאים את פרוסות הבשר.
מוצאים את הקיסמים.
מצמצמים את שארית הנוזל במחבת ויוצקים על הבשר.

הצעת הגשה
מומלץ להגיש את המנה עם פירה תפוח אדמה או פירה של ירקות שורש.

דריה – רחוב קרליבך 29 תל אביב 057-9438334
כשרה בהשגחת רבנות תל אביב (כשרות רגילה), ניתן להזמין אירועים עם מוצרים בכשרות מהדרין.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר