תבשיל נקניקים על בסיס מאפה של זוגלובק

חומרים:בסיס מאפה זוגלובק100 גרם סלמי זוגלובק150 גרם בשר טחון2 קילו בצלים קטניםשמן זית לטיגון200 גרם כרוב1/4 כוס יין לבןאופן ההכנה:קוצצים בצל ומטגנים בשמן זית.חותכים את הסלמי לקוביות קטנות מאוד.מוסיפים לבצל עם הבשר טחון, מטגנים כ- 5 דקות ומתבלים במלח פלפל.קוצצים את הכרוב ומוסיפים.כשהכרוב מוכן מוסיפים את היין הלבן, ומכבים את האש.מניחים על המאפה ואופים לפי ההוראות.

חומרים:
בסיס מאפה זוגלובק
100 גרם סלמי זוגלובק
150 גרם בשר טחון
2 קילו בצלים קטנים
שמן זית לטיגון
200 גרם כרוב
1/4 כוס יין לבן

אופן ההכנה:
קוצצים בצל ומטגנים בשמן זית.
חותכים את הסלמי לקוביות קטנות מאוד.
מוסיפים לבצל עם הבשר טחון, מטגנים כ- 5 דקות ומתבלים במלח פלפל.
קוצצים את הכרוב ומוסיפים.
כשהכרוב מוכן מוסיפים את היין הלבן, ומכבים את האש.
מניחים על המאפה ואופים לפי ההוראות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר